Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 22.09.2021

ban pe ban cu ion dan

Nici ultimul bilet nu a vrut sa fie castigator, asa ca ne aflam intr-o situatie delicata. Avem nevoie de un final de luna foarte bun pentru a termina pe plus si sper sa incepem de astazi sa incasam.

Hai si tu pe grupul GRATUIT de Telegram ! Zilnic gasesti bilete + LIVE-uri castigatoare :

Click aici !!!

ban pe ban cu ion dan

M. Ciuc – Chindia

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Miercurea Ciuc si Chindia Targoviste, meci ce conteaza pentru Cupa Romaniei !

Cei de la Miercurea Ciuc au schimbat echipa serios in aceasta vara si au promovat foarte multi tineri, iar rezultatele din primele etape au fost unele catastrofale. In ultima perioada, echipa si-a mai dat drumul la joc si au urmat trei rezultate pozitive: 6:2 cu SR Brasov in Cupa, 3:1 cu U Cluj si 2:1 cu Miercurea Ciuc. Astazi au un meci mult mai dificil decat ultimele trei si ma astept ca lipsa de experienta si valoarea mai scazuta sa cantareasca mult in rezultatul final.

De cealalta parte, pe Chindia am vazut-o in weekend cu Farul si pot spune ca am ramas uimit cat de bine a stat in teren aceasta echipa. Au jucat perfect, au lovit de doua ori pe contre si si-au asigurat cele trei puncte, fara sa primeasca gol. Cupa este un obiectiv serios pentru cei din Targoviste si nu cred ca au de gand sa paraseasca competitia asa devreme. Merg pe varianta safe, Chindia merge mai departe, dar cred ca se poate forta putin si pe Chindia castiga minim o repriza sau 2 solist !

Lyon – Troyes

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Lyon si Troyes, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Franta: Ligue 1 !

Lyon vine dupa o infrangere dureroasa cu PSG. Pe langa ca au pierdut trei puncte, este vorba de felul cum au facut-o. Au condus cu 1:0, au jucat foarte bine, au avut sanse sa dubleze avantajul, dar au pierdut totul in minutul 93. Din punctul meu de vedere au pierdut pe nedrept si ma astept ca astazi sa isi descarce toti nervii in fata celor de la Troyes. Lyon are echipa frumoasa in acest sezon si cred ca vor obtine rezultate importante in viitorul apropiat.

De cealalta parte, Troyes este o echipa micuta din Ligue 1, nou-promovata, ce are ca obiectiv doar salvarea de la retrogradare. Joaca si ei in limita puterilor si a valorii pe care le are, dar mai mult nu pot. Din punctul meu de vedere sunt victime sigure in aceasta seara, mai ales ca Lyon vine „incarcata” de la Paris. Mergem cu toata increderea pe 1 solist, iar cota este una inca buna !

Ponturi Pariuri 22.09.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 1000 RON!