Bochum – Stuttgart ponturi pariuri 26.09.2021

bochum stuttgart ponturi pariuri

Bundesliga a ajuns la etapa a VI-a si, ca de obicei, ofera confruntari spectaculoase. oti ochii fotbalului german sunt cu ochii pe noul sezon pentru a vedea care dintre echipe este in stare sa-i reziste lui Bayern anul acesta. Bochum o intalneste pe Stuttgart in unul din ultimele meciuri ale etapei.

bochum stuttgart ponturi pariuri

Meciul va avea loc duminica de la ora 16:30 iar eu voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase. Daca te intereseaza un cod bonus betano, viziteaza articolul de aici.

Bochum.

Are o singura victorie in 5 etape, acestea fiind singurele puncte pe care le-a pus in clasament. Ocupa locul 17 avand doar 4 goluri marcate si 13 primite.

A invins-o in etapa a doua pe Mainz, cu 2-0, pe teren propriu. In rest a pierdut cu Wolfsburg in deplasare, 0-1, cu Koln, 1-2 si etapa trecuta la Bayern cu 0-7, o umilinta pe care greu o vor uita jucatorii.

Acasa a jucat doar doua partide, victoria de care aminteam mai sus si infrangerea cu Hertha, scor 1-3.

Stuttgart.

Nici ea nu o duce mai bine in acest debut de campionat, insa a adunat cu un punct mai mult decat Bochum, ocupand locul 15.

A debutat cu o victorie, 5-1 cu Furth si lucrurile pareau a merge foarte bine.Insa de atunci a mai obtinut un singur egal, in deplasarea de la Frankfurt, 1-1.

A pierdut 3 partide, acasa cu Leverkusen, etapa trecuta, 1-3 si cu Freiburg, 2-3, si in deplasare cu Leipzig, 0-4.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bochum(4-2-3-1): Riemann – Stafylidis, Kotchap, Masovic, Soares – Losilla, Rexhbecaj – Bockhorn, Löwen, Holtmann – Polter.

Suttgart(3-4-2-1): Müller – Mavropanos, Anton, Kempf – Massimo, Mangala, W. Endo, Sosa – Klimowicz, Coulibaly – Marmoush.

Absenti:

Bochum: C.Gamboa, P.Grave, L.Hartwig, M.Leitsch, T.Weilandt, S.Zoller.

Stuttgart: M.Cisse, L.Egloff, P.Forster, S.Kalajdzic, S.Katompa, M.Sankoh.

Istoric Confruntari Directe.

S-au intalnit ultima data in sezonul 2019-2020, cand evoluau in liga a doua si Stuttgart a castigat ambele meciuri, 2-1 acasa si 1-0 in deplasare.

Ponturi pariuri Bochum – Stuttgart- zamy_bz.

Victoria este vitala pentru ambele echipe, altfel grijile retrogradarii le vor impovara pe ambele. Bochum are avantajul terenului propriu, insa a invins-o ultima data pe Stuttgart in 2014. De cealalta parte, nici oaspetii nu au reusit meciuri grozave, cu exceptia primei etape cand au intalnit o nou-promovata. daca te intereseaza si alte ponturi Germania Bundesliga, poti vizita articolul de aici.

Nu este usor de dat un pronostic in acest meci. Va fi o confruntare destul de incrancenata si se vor acorda cateva cartonase galbene cu siguranta. Acum ramane de vazut daca acest lucru va afecta desfasurarea meciului. Insa ma voi opri la cartonase Stuttgart, peste 1.5, la o cota de 1.78!

Pronostic Bochum – Stuttgartpeste 1.5 cartonase Stuttgart – 1.78!