Burning Hot – Păcănele ca la aparate

Burning Hot, slotul de păcănele ca la aparate – tot ce trebuie să știi despre jocul EGT găsești în acest articol!

Burning Hot Pacanele Ca La Aparate

Unul din cele mai apreciate jocuri de păcănele din portofoliul EGT este Burning Hot, unde câștigurile sunt destul de frumoase. Jocul cu șeptari a devenit foarte popular pentru grafica sa intuitivă și pentru multiplele posibilități de câștig. De altfel, jucătorii experimentați afirmă că Burning Hot “leagă destul de des”.

EGT a pornit ca un furnizor de aparate de jocuri de noroc, însă acum mai mulți ani s-a gândit că viitorul păcănelelor este în online, motiv pentru care a făcut acest pas important.

Chiar dacă jocurile oferite de acest furnizor sunt mai puține decât cele ale competitorilor, sunt la fel de populare, dacă nu în unele cazuri chiar depășesc nivelul competiției.

Burning Hot este unul dintre aceste jocuri, foarte apreciat de jucătorii de păcănele online de la noi din țară.

Burning Hot – miză, simboluri, structură joc

Burning Hot este gândit pe 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată.

Miza minimă acceptată pe linie este de 4 bani, iar dacă vreți să jucați la 5 linii, cum de altfel este cel mai indicat, atunci miza minimă pornește de la 20 de bani.

Pacanele Burning Hot

Nu întâmplător cele mai căutate jocuri de păcănele de la cazino-urile online sunt cele cu fructe, iar Burning Hot este în topul preferințelor.

Aici avem simboluri câștigătoare cireșe, lămâi, prune, portocale, struguri și pepene. Simbolurile speciale sunt șeptarii, scatter-ul, steluța și clopoțelul.

Dacă nu ești încă familiarizat cu acest tip de joc, îți recomand să încerci mai întâi varianta demo, pe bani virtuali. Aproape toate cazino-urile online oferă această posibilitate, iar după ce ai înțeles mecanismul de joc și schemele de plată, poți încerca să câștigi și bani reali.

Butoane de joc la Burning Hot

Pentru a începe un joc la păcănelele Burning Hot, trebuie să apeși butonul Start, după ce ai selectat miza. Opțiunile disponibile sunt următoarele:

  • Start – apeși pe acest buton dacă vrei să plasezi un pariu.
  • Gamble – dacă ai o mână câștigătoare și dai click pe Gamble vei putea dubla câștigul.
  • Miză/linie – selectezi miza care va fi jucată pe fiecare linie de plată; ea se va înmulți cu numărul de linii (5) și va da miza totală (Miză).
  • Tabelă plăți – dând click pe acest buton vei putea vedea mâinile câștigătoare de la acest joc (mai mult detalii mai jos).
  • Autostart – prin apăsarea acestui buton jocul va porni automat. Aici poți selecta ca aparatul să joace automat un număr de mâini, până când dorești tu să îl oprești.

Scheme de plată la Burning Hot

Pentru a câștiga, trebuie să obții minim două simboluri identice (în cazul șeptarilor), pe orizontală, de la stânga la dreapta, folosind combinațiile de linii de plată.

Așa cum spuneam, cu doar doi șeptari poți câștiga minim 40 de bani, dacă joci pe miza minimă și pe 5 linii de plată.

Orice altă combinație câștigătoare implică prezența a minim 3 elemente.

Combinația de 3 cireșe, lămâi, prune sau portocală îți aduce din nou un câștig minim de 40 de bani per mână jucată.

Dacă însă reușești să legi 5 simboluri de cireșe, lămâi, prune sau portocale, atunci câștigul minim este de 4 lei, pe miza minimă.

Sunt două simboluri Scatter (dolar și steluță), acestea plătind diferit.

3 simboluri de Scatter (dolar) îți aduc 60 de bani, în timp ce 5 astfel de simboluri îți duc câștigul până la 20 de lei.

În cazul Scatter-ului Steluță, 3 astfel de simboluri prezente oriunde pe rolele 1, 3 și 5 îți aduc un câștig fix garantat de 4 lei.

Burning Hot Linii

Clopoțelul plătește ceva mai bine, cu 80 de bani la 3 simboluri, însă dacă ai 5 clopoței pe linie, atunci iei un câștig mai mic decât la scatter (dolar), doar 8 lei în acest caz.

Simbolurile cele mai căutate pentru câștig sunt strugurii și pepenii, pentru că acestea plătesc cel mai bine. 3 dintre aceste elemente aduc un câștig de 1.60 lei, iar dacă nimerim o linie întreagă, atunci vom câștiga 20 de lei.

Jackpot Burning Hot

La acest joc avem un jackpot progresiv de tipul jackpot card. Este un mystery jackpot cu 4 niveluri de câștig.

Fiecare nivel de mystery este ilustrat cu simbolul unei cărți de joc.

Pentru nivelul 1, avem trefla neagră.

Pentru nivelul 2, avem simbolul unui romb roz.

Nivelul 3 este ilustrat printr-o inimă roșie.

În fine, nivelul 4, cel mai mare, are ca simbol o inimă neagră.

Mystery jackpot-ul este declanșat aleatoriu, la finalul unei mâini în care s-a câștigat orice sumă, cât de mică.

Ideea este că se poate declanșa orice nivel de mystery jackpot, de la început, deci putem juca, dacă suntem norocoși, runda a 4-a direct din prima.

Când se declanșează jackpot-ul, vor apărea pe ecran 12 cărți de joc, întoarse cu fața în jos. Va trebui să selectăm cărți până când vom alege 3 simboluri identice, ceea ce va determina care dintre jackpot-uri ne va plăti.

Valoarea bonusului va corespunde sumei acumulate pentru acel tip de jackpot pe ecran, sume care cresc constant până când câștigă cineva. Dacă te-ai întrebat vreodată de ce se tot rotesc niște sume în partea de sus a ecranului, în fereastra cu cărți de joc, acum ai aflat despre ce e vorba.

Pentru a putea declanșa runda jackpot, miza minimă impusă de organizator este de 40 de bani, iar miza maximă acceptată este de 4000 de lei.

Linii de plată și reguli

Sunt 5 linii maxime de plată, 3 orizontale și 2 pe diagonală.

Jocuri Ca La Aparate Burning Hot

Este indicat întotdeauna să mizăm pe jocuri cu mai multe linii, pentru că astfel de cresc șansele de câștig.

Dublaje

Nu puteam ignora unul dintre aspectele cele mai frumoase ale păcănelelor, dublajul.

Burning Hot oferă jucătorilor șansa de a risca sumele câștigate, jucând la dublaje, pe culoare.

Se poate juca la dublaj cu orice câștig mai mic de 7 lei. După ce am câștigat, apare în dreapta jos opțiunea Gamble. Dacă apăsăm acel buton, se va deschide o fereastră unde vom avea de ales între două cărți, una de culoare roșie și alta de culoare neagră.

Pacanele Ca La Aparate

Orice mână câștigată ne va dubla suma mizată. Dacă pierdem însă în orice moment al dublajului, vom pierde tot ce am pus  în joc, câștigul inițial și cel obținut din rundele anterioare de dublaj din jocul respectiv (nu se pierde mai mult decât s-a pariat inițial, respectiv câștigul de sub 7 lei).

Unde pot juca Burning Hot?

Dacă nu vrei să te deplasezi până la o agenție stradală, poți încerca să joci Burning Hot la una dintre casele online recomandate.

Cele mai bune cazinouri online la care poți juca Burning Hot deluxe:

Dacă nu ai încercat până acum acest joc, îți recomand cu încredere să o faci.

RTP-ul, sau suma care se întoarce la jucători este, în cazul Burning Hot, ca de altfel la toate jocurile furnizate de EGT, peste 96%, ceea ce înseamnă că sunt șanse mari să ieși pe profit. Succes!

Leave a Comment: