Cagliari – Milan ponturi pariuri 18.01.2021

Cagliari - Milan ponturi pariuri

Etapa a 18-a din Serie A se incheie luni seara cu duelul dintre Cagliari si Milan. Cele doua grupari se vor intalni de la ora 21:45 pe Sardegna Arena.

Cagliari - Milan ponturi pariuri

Nu rata cele mai bune ponturi la pariuri de luni, printre care regasesti si pronosticul zilei.

Cagliari.

Nu se isi gaseste ritmul si a ajuns la patru esecuri consecutive suferite in campionat. Ultima partida a disputat-o in Cupa Italiei pe terenul lui Atalanta. A fost invinsa cu scorul de 1-3 si n-a avut nicio sansa in fata trupei din Bergamo.

Se afla intr-o situatie foarte delicata si s-a apropiat periculos de zona retrogradarii. Ocupa doar locul 16 si a adunat 14 puncte. Distanta fata de pozitia a 18-a e de doar doua lungimi. Trebuie sa-si revina urgent, iar scaunul lui Eusebio Di Francesco se clatina din ce in ce mai mult.

N-a mai castigat o partida oficiala din 25 noiembrie, atunci cand s-a impus in Cupa. Pe teren propriu s-a prezentat de asemenea cat se poate de modest, iar in patru din precedentele cinci runde a incasat minim doua goluri.

Milan.

Ramane lidera in clasamentul din Italia Serie A, in ciuda esecului suferit in fata lui Juventus in urma cu doua etape. Se afla la doar trei puncte in fata lui Inter, astfel ca orice pas gresit o poate costa foarte mult. In etapa trecuta n-a avut probleme cu Torino si s-a impus cu 2-0.

Tot pe torinezi a reusit sa-i elimine si din Cupa Italiei. In acel meci a avut nevoie de penalty-uri pentru a merge mai departe. Dupa deplasarea din Sardegna va avea doua meciuri foarte dificile, cu Atalanta in campionat si Inter in Cupa.

Deocamdata are un singur esec in actuala editie de Serie A. E foarte interesant ca in toate deplasarile efectuate a inscris minim doua goluri. Poate sa-si continue aceasta serie, mai ales ca are in fata o adversara cu probleme defensive mari.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Cagliari (4-3-2-1): Cragno – Zappa, Godin, Walukiewicz, Lykogiannis – Nainggolan, Marin, Oliva – Joao Pedro, Sottil – Simeone.

Milan (4-3-2-1): Donnarumma – Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez – Kessie, Tonali – Castillejo, Calhanoglu, Hauge – Ibrahimovic.

Absenti.

  • Cagliari: Carboni, Faragò, Klavan, Luvumbo, Rog, Nandez.
  • Milan: Bennacer, Gabbia, Krunic, Rebic, Saelemaekers, Leao.

Istoric Confruntari Directe.

  • Milan a castigat la zero ultimele trei intalniri directe.
  • Au trecut aproape patru ani de la ultimul succes a lui Cagliari.

Ponturi pariuri Cagliari – Milan – DBook.

Milan practica un fotbal foarte bun in acest sezon, iar in deplasare a reusit sa castige sapte din cele opt partide disputate.

Oaspetii intalnesc o adversara aflata intr-o forma foarte modesta, care n-a mai simtit gustul victoriei de foarte mult timp. Acestia au evident un plus de forma si de valoare, mai ales ca va reveni in primul 11 si Zlatan Ibrahimovic.

Cagliari momentan nu pare a fi o echipa capabila sa faca fata echipelor din top 5 si probabil seria de esecuri se va prelungi. Voi miza pe o victorie la minim doua goluri a echipei oaspete, iar in cazul unui succes la limita, miza va fi returnata.

Pronostic Cagliari – Milan AC Milan (-1) AH – 1.80!