Biletul Zilei Cota 2 20.04.2021

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 20.04.2021 –  Astazi am ales sa merg pe o cota 2 formata dintr-o dubla romaneasca, in care am imbinat doua din jocurile grupei de playout din prima liga. Partidele alese gasesc gazdele in situatii disperate in lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce formatiile vizitatoare tintesc primele pozitii. Sa avem bafta si profit!

Biletul Zilei Cota 2 2021

Biletul Zilei Cota 2 – 20.04.2021

Ponturi pariuri Dinamo – UTA (ora 21:30)

Gazdele intalnesc astazi formatia in fata careia au obtinut ultimul lor succes in sezonul regulat, 1-0 in ianuarie 2021. Problema majora pentru Dinamo o reprezinta ineficacitatea, in ultimele cinci jocuri ei reusind sa puncteze o singura data, 1-3 acasa cu Clinceni.

Dinamovistii au un palmares de cosmar pe teren propriu in acualul sezon, in cele 15 etape din regulat, pe teren propriu, au reusit sa acumuleze doar 13 puncte si un golaveraj negativ 14-21.

In comparatie cu rezultatele gazdelor aradenii in cele 15 deplasari din regulat ocupa o pozitie fruntasa, locul 4, cu 26 de puncte si un golaveraj 17-16.

UTA are o singura infringere in ultimele sapte partide disputate in deplasare, meciul pierdut fiind cel de la Craiova, 0-2.

In conditiile in care aradenii nu si-au depus dosar pentru licentiere de participare in cupele europene, singura lor motivatie, pe linga faptul de a acumula puncte cit mai rapid, si a fi si matematic in afara retrogradarii, o constituie si clasarea cit mai buna in clasament, pentru a obtine un procent cit mai mare din drepturile TV.

Pentru jocul de astazi la Dinamo pe linga portarul Eșanu, inca nerefacut, s-a accidentat si ultimul sosit, atacantul nigerian  Akpala. La aradeni antrenorul Laszlo Balint nu se poate baza pe Peteleu, Benga, Tescan si Isac, care sunt accidentati.

Pont: 2+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

Ponturi pariuri Hermannstadt – Astra (ora 16:45)

Sibienii trebuie sa castige astazi pentru a avea in continuare sanse in lupta pentru evitarea retrogradarii, ei fiind pe ultima pozitie si avind doar 13 puncte.

Au de partea lor si avantajul moral in conditiile in care pe teren propriu in ultimele sase jocuri au pierdut o singura partida, 1-2 cu Sepsi in februarie, obtinind doua succese si trei remize.

Va fi insa un joc foarte dificil pentru ei, Astra fiind o nuca tare, giurgiuvenii fiind neinvinsi in deplasare de aproape trei luni, pe 23 ianuarie, 1-4 la Sepsi ultima infringere, dupa care a urmat o serie de 12 partide fara esec.

Oaspetii au de partea lor si avantajul confruntarilor directe, pina acum fiind sase intalniri in care sibienii nu au castigat niciuna, doua remize si patru succese pentru Astra.

Antrenorul Eugen Beza nu se poate baza pe R. Pires, suspendat, si I. Stoica, accidentat. La oaspeti Eugen Neagoe il are suspendat pe Boe-Kane  iar Radut este in continuare incert.

Pont: G 1+ – Click AICI și adaugă-l pe bilet!

20

Pariaza aici cu 500 RON Bonus !