Ponturi fotbal american 19.09.2021

Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri din NFL. Am să merg pe o favorită și pe două linii de over puncte. Mult succes!

Carolina Panthers vs New Orleans Saints (ora 20:00)

Prima vizită o facem pe Bank of America Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Panthers-Saints. Ambele formații au început bine noul sezon din NFL. Gazdele s-au impus cu scorul de 19-14, contra celor de la Jets.

De cealaltă parte, NO a produs marea surpriză din Week 1, aceștia reușind să se impună în fața celor de la Green Bay Packers, scor 38-3. La jocul de astăzi am ales să merg pe linia de peste 40,5 puncte.

Majoritatea specialiștilor din state văd un joc cu puține puncte, dar eu sunt de altă părere. Winston a contribuit cu 5 TD-uri în primul joc. Va fi aproape imposibil să repete această performanță.

Totuși, fiți siguri că va încerca pe cât de mult posibil sădemonstreze că este un QB de viitor. Îl are alături pe AK41, unul dintre cei mai buni jucători din NFL. Îi văd pe aceștia să poată pună un minim de 24-25 de puncte. Panthers poate completa și ea cu două TD și un field goal.

Pont: Peste 40,5 puncte, cota 1.52@ Unibet

Pittsburgh Steelers vs Las Vegas Raiders (ora 20:00)

În prima etapă din noul sezon din NFL, ambele grupări au întâlnit adversare foarte puternice. Pittsburgh s-a duelat cu Bills, duel câștigat de aceștia cu scorul de 16-23.

Raiders a avut parte de un joc infernal, cu Ravens. Aceștia au fost conduși în două rânduri. Și-au cam bătut joc și de câteva faze importante. Chiar și în aceste condiții, pirații s-au impus în prelungiri cu scorul de 33-27.

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 42,5 puncte. Raiders a pierdut în primul duel câțiva jucători ofensivi importanți. Chiar și așa, tind să cred că pot produce suficiente puncte. Despre stelari nu prea avem ce să spunem. Dețin una dintre cele mai solide ofense din ligă.

Pont: Peste 42,5 puncte, cota 1.50@ Unibet

Baltimore Ravens-Kansas City Chiefs (ora 03:20)

Că tot vorbeam de Ravens, ultima recomandare din listă vine de pe M&T Bank Stadium, acolo unde avem programată disputa dintre Baltimore-Kansas. Așa cum am specificat/mai sus, corbii au pierdut în prima etapă, scor 33-27, contra celor de la Raiders.

De cealaltă parte, Kansas a demonstrat din nou că este cea mai bună infracțiune din NFL. S-au duelat cu Browns în prima etapă. La pauză erau conduși cu 10-22. Până la final au făcut un come-back de excepție, scor 33-29.

Din punctul meu de vedere, Baltimore este o echipă cu mult slăbită față de sezonul din 2019. Lamar nu a avut evoluții la fel de bune, iar asta a adus la 5 eșecuri pentru Ravens în sezonul anterior.

Pentru mine va fi o surpriză mare dacă Chiefs va ceda în fața corbilor. În era Mahomes, Baltimore nu a reușit să câștige niciun meci direct (3 dueluri susținute).

Pont: Kansas City Chiefs câștigă meciul, cota 1.57@ Betano