Biletul Zilei Handbal 26 septembrie 2021

Biletul zilei handbal – 26 septembrie 2021 este format din trei partide, doua din Champions League Women, respectiv una din Germania Bundesliga Men. Biletul zilei handbal 26.09.2021 are o cota de 3.07 si poate fi jucat pana cel tarziu la ora 15.00 la Betano.

biletul zilei din handbal

Ponturi pariuri pentru Biletul zilei handbal – 26 septembrie 2021

Ponturi pariuri Esberg – Buducnost Podgorica (ora 15.00) F

Esbjerg a pierdut in ultima etapa de Champions League pe terenul lui Brest Bretagne, dar in sfarsit vine un meci relativ usor dupa doua dueluri de foc, primul castigat acasa la mare lupta cu CSM Bucuresti.

Adversara sa de azi a suferit pierderi masive de jucatoare vara aceasta, va miza mai mult pe tinere, dar ii va fi foarte greu cu aceasta strategie in Champions League, unde deja a pierdut primele doua partide.

Danezele isi vor face jocul obisnuit pe atac, au in fata o adversara care incaseaza destul de lejer, 29 de la Podravka si 34 de la Borussia Dortmund, nu vad cum muntenegrencele sa isi fi imbunatatit defensiva atat de mult.

Pronostic Esberg – Buducnost: Team Esbjerg inscrie peste 30.5 goluri cota 1.75

Ponturi pariuri Savehof – Odense (ora 17.00) F

Odense ramane o echipa mai mult decat redutabila, care va incerca o clasare in primele 3 locuri ale grupei, iar pentru asta fiecare punct conteaza si fiecare gol marcat.

Savehof revine in Champions League, dar are aceiasi strategie de a creste tinere jucatoare, nu o vad reusind sa faca fata unor adversare de top, cel mai probabil va lupta cu Ljubljana si Kastamonu pentru locul 6.

Mizez pe un succes lejer al danezelor in acest meci, pe langa un lot calit in Liga, oaspetele sunt clar peste si la capitolul valoare, organizare a jocului si omogenitate.

Pronostic Savehof – Odense: victorie Odense handicap – 2.5 goluri cota 1.44

Ponturi pariuri Magdeburg – Leipzig: (ora 15.00)

Magdeburg are un start lansat in Bundesliga cu 4 victorii din tot atatea partide jucate si se pare ca isi anunta candidatura cel putin pentru podiumul din Bundesliga.

Adversara sa din runda curenta, Leipzig, a castigat un singur meci din cele 4 jucate, iar in ultima etapa a smuls un punct acasa cu Hamburg, o formatie nou promovata.

Nu vad cum verzii ar putea rata victoria aici, sunt intr-o forma foarte buna, au un atac eficient si vor intalni un adversar care nu se regaseste pe acest debut de sezon.

Pronostic Magdeburg – Leipzig: victorie Magdeburg cota 1.22

Biletul zilei handbal 26 septembrie 2021 la Betano.

Pariaza biletul AICI – Primesti bonus 1.000 lei!