Juventus – AC Milan ponturi pariuri 19.09.2021

juventus ac milan ponturi pariuri

Juventus o intalneste pe AC Milan in etapa cu numarul 4 din acest sezon de Serie A. Meciul se va juca duminica la ora 21:45 pe Allianz Stadium. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 3.90 la agentia de pariuri sportive online Betano!

juventus ac milan ponturi pariuri

Juventus.

A pierdut ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Napoli cu scorul de 2-1.

Juventus are unul dintre cele mai proasate inceputuri se sezon din istorie, echipa obtinand o remiza si doua infrangeri dupa primele trei partide jucate impotriva Napoli, Empoli si Udinese.

Pe teren propiu Juventus inca se descurca foarte bine, echipa pierzand numai 4 din ultimele 25 de meciuri jucate. A marcat in 7 din ultimele 10 partide jucate acasa in toate competitiile.

AC Milan.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Lazio meciul terminandu-se cu scorul de 2-0.

Spre deosebire de adversarii din acest meci, Milan a inceput perfect acest sezon, reusind sa obtina maximul de puncte dupa primele trei partide jucate si au incasat numai un gol. A marcat in 7 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers.

Oaspetii se descurca bine si pe teren advers, echipa a pierdut numai 2 din ultimele 10 meciuri (in timp regulamentar) desfasurate in deplasare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny; Danilo, De Ligt, Bonucci, Sandro; Cuadrado, Bentancur, Locatelli, Rabiot; Dybala, Morata.

AC Milan (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Kjaer, Tomori, Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud.

Absenti:

Juventus: Ramsey, Arthur, De Sciglio, Jorge.

AC Milan: Krunic, Bakayoko, Ibrahimovic.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-0 pentru Milan.

Pe teren propiu, Juvenus a pierdut numai o confruntare din ultimele 13 jucate impotriva adversarilor din acest meci.

Ponturi pariuri Juventus – AC Milan – MRRazvan.

Ambele adversare au avut confruntari in Liga Campionilor in aceasta saptamana. Juvenut a reusit sa-si ridice moralul scazut cu o victorie impotriva lui Malmo, terminata cu scorul de 3-0 iar AC Milan a facut un meci spectaculor impotriva lui Liverpool dar au pierdut confruntarea cu socrul de 3-2.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive Winbet. Acceseaza acest link pentru un cod promo Betano.

Echipa antrenata de Allegri incearca sa-si construiasca un viitor fara super-starul Cristiano Ronaldo iar meciul precedent s-ar putea sa fi fost exact de ceea ce „Batrana Doamna” avea nevoie.

Milan incearca sa obtina a patra victorie consecutiva in Serie A si va incerca sa repete rezultatul din sezonul trecut cand au reusit s-o invinga pe Juventus cu scorul de 3-0.

Pentru ponturi Serie A ma astept ca Juventus sa-si revina dupa ce a reusit o victorie importanta in Liga Campionilor si cred ca acest rezultat pozitiv va continua si in campionatul intern. Milan este putin demoralizata dupa meciul precedent si nu cred ca va reusi sa castige chiar daca va reusi sa marcheze asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Juventus AC Milan 1&GG – Cota 3.90!