Koln – Leipzig ponturi pariuri 18.09.2021

koln leipzig ponturi pariuri

Koln vs Leipzig se anunta un meci extrem de dificil pentru formatia gazda, care in ciuda startului foarte bun de sezon are acum de infruntat cel mai dificil adversar. Partida va avea loc sambata cu incepere de la ora 19.30 pe RheinEnergieStadion si poate fi urmarita pe canalele Digi Sport si Telekom Sport.

koln leipzig ponturi pariuri

Koln

Tapii au 4 puncte dupa primele 4 etape disputate in actualul sezon de Bundesliga, singurul esec a fost un 3-2 pe terenul campionaei Germaniei, Bayern Munchen.

Are doua victorii, ambele pe teren propriu: 3-1 cu Hertha Berlin, respectiv 2-1 cu Bohum, pentru ca in ultima etapa sa obtina o remiza in deplasarea de la Freiburg.

Anthony Modeste a marcat deja de 3 ori pentru formatia sa, de asemenea atacantul „tapilor” a punctat impotriva a 15 dintre cele 18 cluburi actuale din Bundesliga, inclusiv Koln si Leipzig.

Nu se descurca deloc rau pe RheinEnergieStadion unde a bifat 9 rezultat pozitive in precedentele 12 intalniri, totusi la casele de pariuri porneste cu a doua sansa sambata seara.

Leipzig

Vicecampioana Geraniei are un start dezastruos de campionat, dupa 4 etape a cumulat doar 3 puncte si deja o despart 9 puncte fata de primul loc detinut de Wolfsburg, respectiv 6 in urma lui Bayern Munchen.

Singurul succes a fost 4-0 pe teren propriu, in rest a pierdut 1-0 la Mainz, acelasi scor inregistrandu-l si pe terenul lui Wolfsburg, pentru ca in ultima etapa sa fie spulberata de Bayern scor 4-1.

Astfel nu este de mirare ca are cel mai slab debut al sau in Bundesliga si daca intreg sezonul precedent a incasat 36 de goluri, acum are deja 6 primite in 4 etape.

Marti seara a debutat in grupele Champions League, dar a incasat 6 goluri pe terenul lui Manchester City, e drept a si reusit sa inscrie de 3 ori.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Koln (4-1-3-2): Horn – Schmitz, Mere, Czichos, Hector – Skhiri – Thielmann, Ljubicic, Uth – Modeste, Andersson.

Leipzig (4-2-3-1): Gulacsi – Mukiele, Orban, Simakan, Gvardiol – Adams, Kampl – Szoboszlai, Forsberg, Nkunku – Silva.

Vezi aici toate cotele pentru Koln – Leipzig!

Absenti.

Koln: Jannes Horn, Timo Hubers – accidentati; Florian Kainz – suspendat.

Leipzig: Marcelo Sarrachi, Marcel Halstenberg – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Sezonul precedent Koln a scos 4 puncte in fata vicecampioanei Germaniei, victorie pe teren propriu si remiza in deplasare.

Ponturi pariuri Koln – Leipzig – Lily84.

Leipzig are un debut foarte slab de campionat, doar 3 puncte in 4 runde reprezinta extrem de putin pentru pretentiile sale, un motiv in plus sa vina doar la victorie pe RheinEnergieStadion.

Tapii sunt pe val, dar inca nu au dat piept cu niciun nume greu din Bundesliga, acesta va fi primul test dificil si nu cred ca il vor trece cu brio, tocmai rezultatele foarte bune le pot dauna crezandu-se la nivelul adversarei.

Oaspetii vin dupa doua infrangeri in care au incasat numai putin de 10 goluri, vor razbunare si Koln poate fi infranta, este totusi o formatie care a mers la barajul de retrogradare sezonul precedent.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Get's Bet. Vezi din articolul Cum imi fac cont la Get's Bet cat este de simplu sa te inregistrezi online la aceasta agentie.

Pronostic Koln – Leipzig: victorie Leipzig cota 1.80