Liverpool – Aston Villa ponturi pariuri 10.04.2021

liverpool aston villa ponturi pariuri

Liverpool cauta revansa in fata lui Aston Villa dupa esecul usturator suferit in tur. Cele doua echipe se vor intalni sambata dupa amiaza in etapa a 31-a din Premier League. Confruntarea are loc pe Anfield si va incepe de la ora 17:00.

liverpool aston villa ponturi pariuri

Nu rata ultimele informatii despre acest duel din Anglia dar si un pronostic pe care il voi juca la 888Sport. Poti sa vezi cum te inregistrezi la aceasta casa de pariuri din articolul Cum imi fac cont la 888Sport.

Liverpool.

Desi a dat semne de revenire si a obtinut trei victorii consecutive in partidele oficiale, aceasta serie a fost intrerupta deja marti. A fost invinsa de Real cu 1-3 in turul sferturilor de finala din Liga Campionilor dupa o prestatie extrem de modesta.

Are o presiune uriasa in acest final de sezon deoarece lucrurile nu stau bine in campionat. Risca sa piarda locurile din UCL, fiind pozitionata doar pe pozitia a saptea. Lupta pentru top 4 este extrem de stransa si are neaparat nevoie de un succes sambata.

Sa nu uitam ca are o serie de sase esecuri consecutive suferite pe Anfield in Premier League. In acest interval n-a inscris decat un singur gol. Pana la final de campionat nu are meciuri grele acasa, insa sa nu uitam ca pe Anfield s-au impus inclusiv Burnley, Brighton sau Fulham.

Aston Villa.

Are un sezon foarte bun si de data aceasta nu isi face griji in privinta retrogradarii. A acumulat cu doar cinci puncte mai putin decat Liverpool si ocupa pozitia a noua. A jucat bine in etapa trecuta si a invins-o cu 3-1 pe Fulham.

Inainte de acel meci a avut totusi o serie de patru partide consecutive fara succes. E o echipa incomoda, care pune probleme mari in deplasare. A fost invinsa departe de casa doar de cinci ori. N-a luat gol in trei din ultimele cinci deplasari.

Cred ca in acest final de sezon exista riscul ca jucatorii sa-si mai piarda din motivatie. Teoretic are sanse cel putin la locurile de Europa League, insa eu n-o vad capabila sa depaseasca puternicele grupari care se afla in fata sa.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Robertson, Kabak, Davies, Alexander-Arnold – Wijnaldum, Milner, Thiago – Mane, Firmino, Jota .

Aston Villa (4-2-3-1): Martinez – Targett, Mings, Konsa, Cash – Sanson, Luiz – Trezeguet, McGinn, Traore – Watkins.

Absenti.

  • Liverpool: Matip, van Dijk, Herdenson, Gomez, Kelleher.
  • Aston Villa: Hause, Grealish (incerti), Wesley.

Istoric Confruntari Directe.

  • Aston Villa a produs o adevarata surpriza in tur si s-a impus cu un categoric 7-2.
  • Trei din ultimele patru meciuri directe au fost de 5+.

Ponturi pariuri Liverpool – Aston Villa – DBook.

Cu siguranta toata suflarea cormorana nu poate uita umilinta suferita de Liverpool in tur. Gazdele vor cu siguranta sa-si ia acum revansa, iar victoria este cu atat mai importanta cu cat lupta pentru locurile de UCL este una extrem de acerba.

Liverpool trebuie sa stranga randurile la fel cum a facut-o in ultimele doua etape. Cred ca pe final de sezon vom vedea o alta fata a „cormoranilor” si ma astept ca si in meciul de sambata sa fie foarte motivati.

Klopp nu cred ca va face modificari mari in primul 11 deoarece situatia din campionat nu ii permite acest lucru. Ma astept sa vedem o echipa gazda foarte ofensiva, care va reusi la fel ca si in ultimele trei intalniri directe sa inscrie minim doua goluri in poarta lui Villa.

Tu ce sugestie de pariu ai la acest meci? Te gandesti la pronosticuri de 1X2?

Pronostic Liverpool – Aston Villa Liverpool peste 1.5 goluri – 1.52!