Lucky Lady Charm gratis online

lucky lady charm pacanele

În acest articol găsești nu numai toate informațiile necesare despre Lucky Lady Charm, dar vei putea să și joci acest slot gratis online.

Dacă nu ești familiarizat cu slotul, află și cum se joacă acest joc ca la păcănele, care sunt simbolurile jocului, dar și unde îți recomandăm să joci pe bani reali!

Joci Lucky Lady Charm gratis și câștigi bani reali AICI

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

Unde poți să joci Lucky Lady's Charm pe bani reali?

Fiind un joc foarte popular, provenit de la un furnizor de calitate, Novomatic,, acest slot poate fi întâlnit la cele mai bune cazinouri online.

 

Totuși, noi îți recomandăm să încerci următorii operatori, unde îți garantăm că vei avea parte de cele mai bune condiții de joc, atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil:

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre Lucky Lady Charm Deluxe gratis

Pe scurt, asta trebuie să reții despre slotul Lucky Lady Charm deluxe gratis:

  • Furnizorul jocului – Novomatic (Greentube)
  • Rata de plată (Payout) – 95.6%
  • Linii de plată – 5
  • Simboluri speciale – Scatter
  • Miza minimă – 0.05 RON.

Descrierea jocului Lucky Lady Charm

Tematica jocului este foarte variată, simbolurile variind de la cărți și monede până la animale, obiecte și, desigur, un trifoi cu patru foi.

Linii de câștig la Lucky Lady gratis

Format din 3 rânduri și 5 coloane, jocul se poate juca pe maxim 10 linii dar în funcție de plăcerea fiecărui jucător liniile pot fi reduse, până la una.

 

Lucky Lady Charm Deluxe gratis ia în considerare câștigurile pentru combinațiile de același tip.

 

Toate premiile pe liniile de joc selectate sunt valabile pentru combinații de la stânga la dreapta, cu excepția simbolului scatter.

 

Simbolul scatter, un simbol aparte, plătește de pe orice poziție de pe role

lucky lady charm deluxe

În imaginea de mai sus poți observa cele 10 linii de câștig ale jocului Lucky Lady Charm.

 

Lucky Lady Charm online conține 13 simboluri în total, incluzând aici și simbolul Scatter.

 

Cele mai ”vânate” simboluri sunt cele din mijlocul imaginii de joc și anume simbolul ”Lucky Lady”, care odată apărut dublează câștigul, acesta substituind toate celelalte simboluri, mai puțin simbolul Scatter.

 

Simbolul Scatter, pe lângă faptul că plătește jucătorul cu până la 500 de ori miza, dacă le prindem pe toate 5 pe ecran mai poate și declanșa ”speciala”.

Simbolurile jocului Lucky Lady Charm Deluxe

”Speciala” se declanșează atunci când pe ecran apar 3 sau mai multe simboluri scatter, acestea activând 15 jocuri gratuite.

 

În timpul ”specialei”, toate câștigurile vor fi multiplicate de 3 ori. De exemplu, dacă în joc pentru un câștig primeai 10 RON, acum vei primi 30 de RON.

 

Ce este captivant în timpul rundelor gratuite este faptul că se pot câștiga rotiri suplimentare dacă scatterul se repetă.

 

Într-un scenariu ideal și improbabil desigur, pentru că vorbim de jocuri de noroc, poți primi la nesfârșit rotiri gratuite.

Lucky Lady's Charm

Cu un sunet conceput să te atragă tot mai mult în joc, rundele gratis afișează simbolurile lent și diferit față de jocul normal: fiecare simbol întors unul câte unul te captivează într-un mod nemaipomenit.

 

La fel se întâmplă și cu sunetele emise de fiecare simbol scatter, care îți induc dorința de a auzi cum se termină celebra ”melodie” a jocului.

 

Opțiunea de auto-start permite jucătorului să lase ecranul să se învârtă până când un câștig substanțial va apărea sau până când scatterul va declanșa ”speciala”.

Sfaturi pentru a juca Lucky Lady Charm online

Joacă Lucky Lady Charm online gratis, pentru că majoritatea cazinourilor online oferă bonusuri uriașe de bun venit, unele dintre ele constând și în rotiri gratuite fără depunere.

 

Familiarizează-te cu ”pacăneaua” jucând Lucky Lady Charm gratis la toate casinourile online care dispun de acest joc încercând versiunea „demo” sau fără bani.

 

Nu juca mai mult decât îți permiți să pierzi. Totul ține de noroc în acest joc, de aceea nu te lua după nicio strategie gândită de tine sau văzută la alții. Un sfat de care îți recomand să ții cont e cel de money-management, adică de controlare și conservare a banilor.

 

Evită mizele mari! Inevitabil te vor duce la pierderi și mai mari. Spun asta și din propie experiență, pentru că am încercat acest joc și multe alte păcănele online, iar niciunul fără o mare doză de noroc nu mi-a adus un câștig substanțial la o miză mare. La fel de ușor poți da lovitura și cu o miză mai moderată.

 

Dacă ești doar în căutare de distracție, atunci joacă Lucky Lady Charm Deluxe gratis în versiunea demo, fără nici un risc la cazinourile recomandate de noi.