Voluntari – U Craiova ponturi pariuri 26.01.2021

voluntari - craiova ponturi pariuri

Voluntari si Universitatea Craiova isi dau intalnire marti dupa amiaza intr-un duel din etapa a 19-a a Ligii 1. Confruntarea are loc de la ora 17:30 pe Stadionul Anghel Iordanescu.

voluntari - craiova ponturi pariuri

Avem parte de o noua saptamana plina de meciuri din diverse campionate ale Europei. Cele mai bune ponturi le gasiti doar pe 10pariuri, iar pe langa pronosticurile individuale, avem si bilete de cota 3.

Voluntari.

A inceput foarte slab anul si a pierdut toate cele trei partide disputate. A inceput sa coboare mult in clasament, iar momentan e pozitionata pe penultimul loc. Are 15 puncte in palmares si se afla la egalitate cu Poli Iasi, care este „lanterna rosie”.

Inca de la sfarsitul lui 2020 a dat semne ca nu mai e deloc in forma. A ajuns la noua partide oficiale consecutive fara succes. Ultima victorie a obtinut-o pe sapte noiembrie, in fata lui Poli Iasi. Situatia e asemanatoare cu cea din sezonul trecut, insa poate de data asta nu mai scapa de retrogradare.

In ultimele cinci runde a avut probleme mari la capitolul ofensiv si a inscris doar doua goluri. Nici nu si-a creat prea multe ocazii, jocul la constructie fiind deficitar.

U Craiova.

N-are nici ea un debut de an 2021 precum si-ar fi dorit. E neinvinsa in cele trei partide disputate, insa toate s-au incheiat la egalitate. Incepe sa piarda contactul cu FCSB, fiind la sase puncte in urma bucurestenilor. Nu isi mai permite astfel sa piarda puncte si in fata unui adversar precum e Voluntari.

La fel ca si ilfovenii, in precedentele cinci runde a marcat doar doua goluri. In acest interval n-a obtinut nici macar o victorie. Practic ultimul succes a fost obtinut la mijlocul lui decembrie, intr-o deplasare efectuata la Arad.

Daca tot am vorbit de deplasare, trebuie sa spunem ca in fieful altor echipe se simte mult mai bine decat acasa. Are deja sase succese departe de casa si ramane neinvinsa. Mai mult, in nicio deplasare n-a incasat mai mult de un gol.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Voluntari (4-3-3): Lavin – Costin, Achim, Armas, Briceag – Bortoneanu, Ricardinho, Ivanov – Lopes, Stoica, Mailat.

U Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Vladoiu, Balasa, Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicaldau – Campanu, Mamut, Ofosu.

Absenti.

  • Voluntari: -.
  • U Craiova: Roman, Koljic.

Istoric Confruntari Directe.

  • Oltenii au o serie de sapte victorii consecutive in aceste confruntari.
  • Au trecut aproape patru ani de la ultimul succes al Voluntariului.

Ponturi pariuri Voluntari – U Craiova – DBook.

Chiar daca ambele echipe n-au impresionat in primele trei meciuri ale anului, intre ele exista totusi o diferenta mare de valoare in favoarea echipei vizitatoare.

Craiova este o echipa mult mai puternica si mai constanta in evolutii, care de altfel se simte excelent in deplasare, acolo unde a castigat sase din cele noua partide jucate.

Pe Voluntari am urmarit-o in 2021 doar in duelul cu UTA, iar atunci nu mi-a placut deloc jocul ei, care a semanat cu cel al unei formatii din esalonul secund.

In schimb Craiova desi nu a marcat decat doua goluri in trei partide, a aratat ca o echipa mult mai organizata, care a reusit sa-si creeze mai multe oportunitati de a marca.

Voi miza astfel pe 2 solist, care este unul dintre cele mai bune pronosticuri de 1X2 ale zilei.

Pronostic Voluntari – U Craiova 2 solist – 1.65!