Ponturi baseball MLB 10.04.2021

Revin astăzi cu lista de recomandări din baseball-MLB. Am reușit să extrag 3 tips-uri în care am o încredere destul de mare. Mult succes!

ponturi baseball 01102020

New York Mets vs Miami Marlins (ora 20:10)

O luăm în ordine cronologică, iar prima recomandare din MLB vine de la întâlnirea dintre Mets (2W-2L) și Marlins (1W-6L). La acest duel avem parte de un pitching match-up destul de dezechilibrat, format din Jacob deGrom și Trevor Rogers.

Jacob este de departe unul dintre cei mai buni pitcheri din MLB, în timp ce Rogers și-a făcut debutul în MLB în sezonul anterior. A evoluat atunci pentru o perioadă de 28 de inninguri, timp în care a permis 20 de run-uri.

Am ales să investesc în linia de peste 5,5 run-uri. Așa cum am spus, Jacob este un aruncător foarte bun, dar nu îl văd pe acesta să se afle la movilă pentru o perioadă mai lungă de 5-6 inning-uri. În bullpen, ambele formații dețin pitcheri cu cifre modeste în acest start de sezon.

Pont: Peste 5,5 run-uri, cota 1.55@ Betano

Tampa Bay Rays vs New York Yankees (ora 20:10)

O partidă care mă aștept să se sfârșească cu un double-digits este cea dintre Rays (3W-4L) și Yankees (3W-4L), Cei doi starteri din acest joc sunt Chris Archer și Domingo Germán.

Din cauza accidentărilor, ambii aruncători au fost indisponibili în sezonul anterior. Cei doi au fost folosiți o singură dată în stagiunea curentă. Prestațiile acestora au fost deplorabile.

Archer a rezistat în duelul cu Marlins doar pentru o perioadă de două inning-uri, timp în care a permis 4 hits și 4 runs. German a fost starter în ultimul joc din seriea cu Toronto. S-a aflat la movilă doar pentru 3 inning-uri. A cedat 4 hits și 3 runs. Am ales să ivestesc în linia de 7,5 run-uri.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota 1.70@ Betano

San Francisco Giants vs Colorado Rockies (ora 23:05)

Primul duel din această serie s-a încheiat cu doar 4 puncte puse pe tabelă. De această dată mă aștept la un duel cu mult mai multe reușite, iar pitching match-up-ul din această seară favorizează o linie de over.

Pentru Giants, mingea va fi preluată de Logan Webb (0-1), aruncător ce a înregistrat o ERA de peste 5,20 în ambele sezoane petrecute până acum în MLB. Contra celor de la Rockies, Webb a evoluat în 3 rânduri. Are un bilanț de 2W-0L, cu 4.02 ERA.

Adversarul său din această seară este Chi Chi González (1W-0L, cu 5.40 ERA). Gonzalez a evoluat în două rânduri în stagiunea curentă, dar ambele apariții au fost din poziția de aruncător din bullpen. Dacă tot a venit vorba de bullpen, cele două au la dispoziție pitcheri cu o ERA totală de peste 6.00.

Cei doi starteri au înregistrat cifre destul de slabe în acest start de sezon. În plus, nici pitcherii din rezervă nu prezintă o încredere foarte mare. Mă aștept la un duel cu cel puțin 8 puncte puse pe tabelă.

Pont: Peste 7,5 run-uri, cota 1.73@ Betano