Biletul zilei Cota 2 – 08.12.2021

bz cota 2

Surprinzator sau nu pentru azi am ales sa evit meciurile importante unde majoritatea pariorilor se vor incurca cu siguranta si ma voi opri cu analiza asupra unui singur meci, unde am pariat pe un pronostic pe goluri. Superbet ne ofera o cota de 2.05 pentru pariul ales .

biletul zilei cota 2

Biletul Zilei Cota 2 azi – 08.12.2021

Chelsea F – Juventus F (ora 22:00)

Pe cand toate privirile sunt atintite la ultima etapa din Liga Campionilor la barbati, noi vom merge pe un duel foarte interesant de la aceeasi competitie, dar pe partea feminina. Chelsea F va primi vizita lui Juventus F la Londra in derby-ul grupei A, acestea fiind ocupantele primelor 2 pozitii la o distanta de 3 puncte una fata de cealalta dupa 4 runde scurse.

Echipa gazda este neinvinsa pana acum, Wolfsburg F fiind singura care a reusit sa ii smulga un punct dupa rezultatul de egalitate 3-3 tot pe acest teren. In schimb italiencele au fost invinse doar de adversara din aceasta seara in partida din tur cu scorul de 2-1.

Cu siguranta vom vedea o partida spectaculoasa si ma astept ca torinezele sa incerce sa isi ia revansa pentru rezultatul de la Torino. De asemenea un argument sa vedem un meci cu goluri in ambele porti este si ca londonezele vin dupa o victorie in finala FA Cup, partida ce cu siguranta le-a consumat destul de multe resurse acestora.

biletul zilei cota 2 08122021