Leicester – Slavia Praga ponturi pariuri 25.02.2021

Leicester Slavia Praga Ponturi Pariuri

Leicester o intalneste pe Slavia Praga in partida retur din saisprezecimile Europa League. Meciul se va juca joi pe King Power Stadium de la ora 21:55 fara spectatori. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.55 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

Leicester -Slavia Praga - pronosticuri pariuri 25022021

Leicester.

„Vulpile” au terminat la egalitate de puncte cu Braga grupa G din care au facut parte dar rezultatele directe dintre cele doua echipe au ajutat-o pe Leicester sa termine pe primul loc.

Au castigat ultimul meci jucat impotriva lui Aston Villa, partida terminandu-se cu scorul de 2-1 si in momentul de fata sunt la 10 puncte distanta de prim-clasata, Manchester City.

Gazdele se afla pe un promitator loc 3 in Premier League si au 49 de puncte dupa 25 de partide desfasurate. Au marcat in 9 din ultimele 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Leicester are trei victorii si doua remize obtinute in ultimile 5 partide desfasurate in toate competitiile.

Slavia Praga.

Oaspetii au terminat pe loc secund grupa C din care au facut parte, pierzand un singur meci in fata castigatoarei grupei, Bayer Leverkusen.

Au remizat ultimul meci jucat impotriva lui Telpice, partida terminandu-se cu scorul de 1-1.

Se afla pe locul 1 in campionatul intern, la o distanta de 8 puncte de locul 2 si are 52 de puncte dupa 20 de partide desfasurate. A marcat in ultimele 9 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Slavia Praga are o forma de moment foarte buna, acestia nepierzand nicun meci din ultimile 10 partide desfasurate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Leicester (4-2-3-1): Schmeichel; Amartey, Evans, Soyuncu, Thomas; Ndidi, Tielemans; Albrighton, Under, Barnes; Vardy.

Slavia Praga (4-2-3-1): Kolar; Bah, Kudela, Zima, Boril; Provod, Hromada; Sima, Stanciu, Olayinka; Kuchta.

Absenti:

Leicester: Pereira, Castagne, Ihenacho.

Slavia Praga: Holes, Maddison.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit o singura data, in meciul tur, partida terminandu-se cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Leicester – Slavia Praga – MRRazvan.

In acest meci am sa aleg un pronostic perfect pentru biletul zilei la o cota mare.

Cred ca in partida tur echipa antrenata de catre Rodgers nu s-a focusat in intregime pe rezultatul meciului cunoscand faptul ca returul il vor juca pe teren propiu.

Slavia Praga nu a mai simtit gustul infrangerii din 2020 si cu siguranta echipa nu trebuie subestimata. Campionatul intern este dominat de catre oaspeti dar in fata unor echipe mai mari cum ar fi Bayern Leverkusen, acestia au pierdut cu scorul de 4-0.

Pentru pariuri Europa League am sa merg pe mana gazdelor care au o forma de moment foarte buna si cred ca acestia vor reusi sa obtina a treia victorie consecutiva pe teren propiu.

Pronostic Leicester – Slavia Praga 1- Cota 1.55!