Lucky 6 la Netbet – tot ce trebuie să știi în 2022 despre cel mai popular joc de loto virtual

  • 4 ianuarie 2022
  • / By Bmg

Lucky 6 este un joc virtual, dar chiar și așa reprezintă unul dintre jocurile de tip loto îndrăgite de pariori. Acesta poate fi jucat de ceva timp și online, nu numai în agențiile stradale. Unul dintre site-urile unde poți juca la Lucky 6 este Netbet.

Activează bonus

500 runde gratis fără depunere!

Oferta expiră în curând!

Lucky 6 la Netbet

1. Ce este Lucky 6?

Dacă acum ai auzit pentru prima dată de Lucky Six atunci vreau să-ți explic în câteva cuvinte despre ce este vorba. Lucky six este o loterie virtuală. La fiecare 4 sau 5 minute, pauza diferă în funcție de agenție, are loc o extragere în care sunt extrase 35 de bile.

Jucătorul trebuie să aleagă 6 numere (pot fi alese și mai multe numere, dar atunci se va juca-n sistem). Dacă acele numere vor fi extrase el va câștiga. Nu este important să fie extrase numerele jucate, ci și cât de rapid sunt ele extrase, deoarece cu cât sunt extrase mai rapid cu atât câștigul va fi mai mare.

În cazul în care ești inspirat și alegi primele 6 numere extrase vei câștiga de 10.000 de ori suma investită, în timp ce dacă al șaselea număr va fi extras ultimul dintre cele 35 atunci vei primi miza înapoi.

Suma cu care se înmulțește miza o poți vedea și-n imaginea de mai jos. După cum poți observa câștigi de 1.000 de ori suma pariată dacă din primele 10 numere extrase 6 sunt cele jucate de tine.

Nu e nevoie la Lucky Six de strategie, ci este un joc care ține mai mult de inspirație.

2. Lucky 6 la Netbet

lucky six la netbet

Pe site-ul operatorului vei vedea în meniul din partea de sus Lucky 6. Dacă dai click pe acel buton se va deschide pagina unde poți vedea live extragerile și unde poți plasa pariurile.

Miza minimă la Lucky Six la Netbet Romania este de 2 RON pe bilet simplu și 0.40 RON pe combinație. Pe un bilet poți adăuga până la 10 numere, caz în care miza minimă va fi de 21 RON.

Pe lângă pariul clasic pe numere ai și alte variante de a paria la Netbet pe extragerile Lucky 6, astfel:

  • culoare prima bilă – bilele sunt împărțite-n 8 culori și vei putea paria pe culoarea avută de prima bilă extrasă.
  • primul număr par / impar – pariezi pe faptul că primul număr extras va fi par sau impar.
  • Primul număr -24.5+ – pariezi pe faptul că primul număr va fi mai mic sau egal cu 24 (sub) sau mai mare de 24 (peste)
  • Par / Impar primele 5 numere – joci pe faptul că-n primele 5 numere extrase vor fi mai multe impare sau mai multe pare.
  • Suma primelor 5 numere -122.5+ – pariezi pe faptul că suma primelor 5 numere extrase va fi mai mică sau mai mare de 122.

Dacă vrei să joci Lucky 6 online la NetBet dă click AICI și înregistrează-te!

Leave a Comment: