Sassuolo – Torino ponturi pariuri 17.09.2021

sassuolo torino ponturi pariuri

Etapa a IV-a din Seria A debuteaza vineri seara. Dupa 3 etape in care ne-a oferit spectacol si goluri multe, rasturnari spectaculoase de scor si inclestari incrancenate, fotbalul incearca sa ne mai surprinda inca o data cu o etapa ce propune dueluri frumoase. Sassuolo o intalneste acasa pe Torino, un duel intre doua echipe aflate la mijlocul clasamentului.

sassuolo torino ponturi pariuri

Meciul va avea loc vineri de la ora 21:45 si va fi arbitrat de Marco Piccinini. Voi juca acest meci la superbet, casa de pariuri cu oferta foarte buna si daca te intereseaza si pe tine superbet, pariuri si cote interesante, poti vizita articolul de aici.

Sassuolo.

Dupa un debut frumos si o victorie in deplasare, 3-2 cu Verona, lucrurile n-au mai mers atat de bine pentru Sassuolo, aceasta fiind singura victorie. A urmat un egal cu Sampdoria, 0-0 si infrangerea din etapa trecuta de la Roma, 1-2.

Este fara victorie de trei meciuri, daca socotim si amicalul cu Cremonese, pierdut 0-2. Ocupa in acest moment locul 9 in clasament, cu un golaveraj de 4-4.

In ultimele 5 partide disputate acasa, are doua victorii, 2-0 cu Lazio in sezonul trecut, 3-1 cu Vicenza intr-un amical, doua egaluri, ambele 0-0 si o infrangere.

Torino.

Ocupa locul 11, insa are golaveraj pozitiv, asta si din cauza victoriei, 4-0, din ultima etapa, acasa cu Salernitana. In sezonul trecut, Torino abia s-a salvat de la retrogradare.

In celelalte doua meciuri a pierdut de fiecare data cu 1-2, acasa cu Atalanta si in deplasarea de la Fiorentina. Are cativa indisponibili pentru aceasta partida, prin urmare o asteapta o deplasare grea.

Torino n-a mai castigat in deplasare din aprilie, cand se impunea pe terenul celor de la Udinese, 1-0. A adunat de atunci 7 partide in care a remizat de 3 ori si a pierdut de 4, avand un golaveraj de 4-11.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sassuolo(4-2-3-1): Consigli – Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio – Frattesi, Lopez – Berardi, Djuricic, Boga – Raspadori.

Torino(3-4-2-1): Milinkovic – Rodriguez, Bremer, Zima – Ansaldi, Mandragora, Lukic, Singo – Pjaca, Linetty – Sanabria.

Absenti:

Sassuolo: –

Torino: A.Belotti, S.Edera, A.Izzo.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut, a fost egal la Sassuolo, 3-3, iar Torino s-a impus acasa cu 3-2. De altfel, in ultimele 5 partide au fost de fiecare data goluri multe.

Ponturi pariuri Sassuolo – Torino- zamy_bz.

Sassuolo nu e mare favorita, nu atat de mare pe cat era in sezonul trecut. E clar ca si pentru gazde lucrurile nu functioneaza foarte bine, insa oricand echipa isi poate reveni. Duelurile dintre cele doua echipe au fost mereu foarte incarcate de evenimente, de la goluri, la cornere, faulturi sau cartonase galbene.

Cred ca vom avea un meci frumos si a fost foarte greu sa ma decis ce sa aleg pentru acest meci. Am oscilat intre goluri, caci in ultimele 5 partide dintre cele doua echipe s-au marcat de fiecare data peste 2.5 goluri si cartonase, intrucat echipele italiene sunt mai dezordonate la mijlocul terenului. Si am decis sa aleg aceasta ultima varianta, peste 3.5 cartonase galbene in meci la o cota de 1.55! Daca te intereseaza si alte ponturi fotbal seria A, poti vizita articolul de aici.

Pronostic Sassuolo – Torino peste 3.5 cartonase galbene- 1.55!