Jocuri păcănele cu șeptari (77777)

Sunt sigur că și tu ai auzit de renumitele păcănele, majoritatea dintre noi avem cel puțin o cunoștință care s-a lăudat cu câștigurile lui la păcănele fapt care ne determină să încercăm acest tip de jocuri.

Nu de puține ori ne trece prin minte ideea de îmbogățire rapidă și ne aducem aminte de prietenul care nu cu mult timp în urmă a câștigat o mică avere la păcănele.

În cele ce urmează voi încerca să vă prezint cele mai cunoscute sloturi, și anume renumitele jocuri cu șeptari, 77777 păcănele sau păcănele cu 77777 cum mai sunt acestea cunoscute în rândurile jucătorilor din mediul online.

Există o mulțime de jocuri cu păcănele onine care au în centrul atenției cifra 7, în continuare vă invit să vă faceți o imagine despre cele mai accesate 5 jocuri păcănele șeptari pe care le puteți încerca online.

1.  Sizzling Hot Deluxe 77777 slot

Jocul Sizzling Hot Deluxe este oferit de providerul GreenTube. Acesta oferă jucătorilor 5 linii de plată iar acțiunea se desfășoară pe 5 coloane x 3 simboluri pe fiecare coloană.

sizzling hot

Șeptarii dar și fructele prezente în acest joc păcănele 77777 îți pot aduce câștiguri fabuloase dar și foarte multă distracție.

Să luăm un simplu exemplu de câștig, dacă setezi miza de 1 leu pe rotire și ai norocul ca jocul să- ți alinieze 5 șeptari pe 1 leu pe oricare dintre cele 5 linii de plată atunci jocul îți va oferi un câștig de 1000 RON.

2. Shining Crown 77777 online

Un alt joc de tipul 77777 slot este Shining Crown, oferit de providerul EGT. Acesta vine în întâmpinarea jucătorilor cu 10 linii de plată dar și cu simbol wild față de jocul prezentat mai sus, Sizzling Hot Deluxe.

Simbolul wild odată apărut pe coloană transformă toată coloana în oricare alt simbol, fructe sau șeptari astfel încât să ofere jucătorului cea mai avantajoasă combinație de câștig.

Cel mai mare câstig se obține atunci când jocul îți aliniază renumiții șeptari; astfel, dacă jocul îți aliniază 5 șeptari pe 5 lei obții un fabulos câștig de 2500 lei.

3. 77777 Pacanele Burning Hot 5 lines

Acest slot este oferit de providerul EGT și oferă jucătorilor o interfață extrem de prietenoasă precum și 5 linii de câștig plus simbol wild care, la fel ca la Shining Crown, înlocuiește toată coloana pe care apare cu oricare simbol, astfel încât să se obțină cea mai bună combinație de câștig.

După cum v- am obișnuit, cea mai bună combinație de câștig ca și la celelalte jocuri păcănele 77777 se obține atunci când jocul pune 5 șeptari pe oricare din cele 5 linii.

La Burning Hot dacă jucătorul obține 5 șeptari pe 10 lei acesta va câștiga 6000 de lei pe fiecare linie pe care se regăsesc cei 5 șeptari.

4.  40 Super Hot ca la aparate păcănele 77777

Tot din categoria  aparate online 77777 face parte și slotul 40 Super Hot, care este oferit de providerul EGT. Spre deosebire de jocurile descrise  mai sus, acesta vine cu 40 de linii de câștig pe o tabelă cu format 5 coloane și 4 linii.

O altă deosebire față de sloturile despre care am vorbit până acum o reprezintă simbolul wild care este reprezentat de șeptarul roșu acesta înlocuind orice fruct de pe ecran.

Pentru a vă face o idee despre ce câștiguri vă pot aduce aceste pacanele online, luăm drept exemplu 4 șeptari pe miza de 1 leu care vă aduc un câștig de 10 lei pe fiecare linie care conține cei 4 septari.

5.  Starburst pacanele online 77777

Slotul Starburst este oferit de providerul NetEnt. Acesta vine cu cinci role și 3 linii care izbucnesc în strălucire atunci când Starburst Wild (simbolul wild al acestui slot) apare pe ecran și se extinde pentru a acoperi o rolă întreagă, oferind mai multe șanse de a finaliza o linie câștigătoare.

Acest tip de slot, spre deosebire de jocurile prezentate mai sus, înlocuiește cocktailul de fructe cu strălucitoarele diamante.

De asemenea, apariția simbolului Starburst Wild oferă jucătorului un free spin ( rotire gratuită) care poate genera câștiguri de până la 5000x.

Pentru un exemplu de câștig presupunem că ni se aliniază 5 șeptari pe 2 lei și astfel obținem un câștig de 240 lei. 

De ce se caută păcănele jocuri online 77777?

În primul rând, cifra 7 este întotdeauna asimilată de către oameni cu norocul.

De- a lungul timpului, numărul 7 a fost considerat magic și a fascinat civilizațiile. Spre exemplu, în Japonia cifra 7 este considerată cifra zeilor, mitologia vorbind despre Cei Șapte Zei ai Norocului.

Rezultatele studiilor realizate la nivel mondial ne întăresc convingerea asupra faptului că intr-adevăr cifra 7 reprezintă un ”număr magic”, astfel studiile care și- au dorit aflarea celui mai norocos număr din lume au avut drept rezultat cifra 7.

Încă de la apariția aparatelor de tip slot machine cifra 7 a reprezentat simbolul central al acestora.

Sloturile 77777 ca la aparate vă pot aduce și câștiguri substanțiale la cazinouri online, care să vă rotunjească veniturile. Încearcă-ți și tu norocul la păcănele cu șeptari!