Păcănele gratis 77777 – Jocuri ca la aparate

jocuri păcănele cu șeptari (77777)

Cauți jocuri de păcănele 77777 gratis? Mai jos ai lista cu cele mai tari sloturi cu șeptari 777 ca la aparate!

În cele ce urmează voi încerca să vă prezint cele mai cunoscute sloturi, și anume renumitele jocuri cu șeptari, 77777 păcănele sau păcănele cu 77777 cum mai sunt acestea cunoscute în rândurile jucătorilor de pacanele demo.

Există o mulțime de jocuri cu păcănele onine care au în centrul atenției cifra 7, iar în continuare vă invit să vă faceți o imagine despre cele mai accesate 5 jocuri păcănele 77777 pe care le puteți încerca în casino online Romania.

 

Mai întâi, vom vedea însă de ce sunt atât de căutate, atât de ”la modă” jocurile cu 777 gratis.

1. De ce se caută jocuri ca la aparate 77777

În primul rând, cifra 7 este dintotdeauna asimilată de către oameni cu norocul.

 

De-a lungul timpului, numărul 7 a fost considerat magic și a fascinat civilizațiile. Spre exemplu, în Japonia cifra 7 este considerată cifra zeilor, mitologia vorbind despre Cei Șapte Zei ai Norocului.

 

Rezultatele studiilor realizate la nivel mondial ne întăresc convingerea asupra faptului că intr-adevăr cifra 7 reprezintă un ”număr magic”, astfel studiile care și-au dorit aflarea celui mai norocos număr din lume au avut drept rezultat cifra 7.

 

Încă de la apariția aparatelor de tip slot machine, cifra 7 a reprezentat simbolul central al acestora. Jocurile ca la aparate 7777 îți pot aduce câștiguri substanțiale, care să îți rotunjească veniturile, așa că merită să le încerci și tu, măcar pe bani virtuali, dacă nu vrei să scoți bani din buzunarul tău.

2. Jocuri pacanele gratis 77777

Dacă vrei să începi să joci la aparate 77777 gratis, noi îți recomandăm să încerci următoarele jocuri. Sunt foarte populare și îți dau șansa să câștigi sume foarte mari, mai ales că unele dintre ele sunt și păcănele cu jackpot gratis!

2.1 Sizzling Hot Deluxe 77777 demo

Jocul Sizzling Hot Deluxe este oferit de providerul GreenTube. Acesta oferă jucătorilor 5 linii de plată iar acțiunea se desfășoară pe 5 coloane x 3 simboluri pe fiecare coloană.

sizzling hot

Șeptarii dar și fructele prezente în acest joc păcănele 77777 îți pot aduce câștiguri fabuloase dar și foarte multă distracție. Dacă îți plac în mod special sloturile de la Greentube, îți recomand să încerci și Book of Ra Deluxe demo!

 

Să luăm un simplu exemplu de câștig, dacă setezi miza de 1 leu pe rotire și ai norocul ca jocul să-ți alinieze 5 septari pe 1 leu pe oricare dintre cele 5 linii de plată, atunci jocul îți va oferi un câștig de 1.000 RON!

2.2 Shining Crown 777 gratis

Un alt joc de tipul 77777 slot este Shining Crown, oferit de providerul de pacanele gratis EGT. Acesta vine în întâmpinarea jucătorilor cu 10 linii de plată dar și cu simbol wild față de jocul prezentat mai sus, Sizzling Hot Deluxe.

5 șeptari shining crown

Simbolul wild odată apărut pe coloană transformă toată coloana în oricare alt simbol, fructe sau șeptari astfel încât să ofere jucătorului cea mai avantajoasă combinație de câștig. Acest wild este coroana, motiv pentru care Shining Crown mai este denumit și un joc de păcănele cu coroane gratis!

 

Cel mai mare câstig se obține atunci când jocul îți aliniază renumiții șeptari: 500x. Prin urmare, cred că merită să încerci cel puțin varianta Shining Crown demo RON! Apoi, după ce te deprinzi cu slotul, încearcă-l pe bani reali!

2.3 Aparate 77777 Burning Hot 5 lines

Acest slot este oferit de providerul EGT și oferă jucătorilor o interfață extrem de prietenoasă, plină cu struguri, portocale, cireșe sau pepeni. Este clar, deci, că Burning Hot este și un slot de pacanele cu fructe!

Burning Hot Linii

Așa cum reiese din imaginea de mai sus, ai 5 linii de câștig, plus un simbol wild care, la fel ca la Shining Crown, înlocuiește toată coloana pe care apare cu oricare simbol, astfel încât să se obțină cea mai bună combinație de câștig.

 

Spre deosebire de Shining Crown, aici wild-ul este un trifoi. Așadar, ne referim la Burning Hot ca la un slot de pacanele trifoi.

 

După cum v- am obișnuit, cea mai bună combinație de câștig ca și la celelalte jocuri păcănele 77777 se obține atunci când jocul pune 5 șeptari pe oricare din cele 5 linii.

 

La Burning Hot dacă jucătorul obține 5 șeptari pe 10 lei acesta va câștiga 6000 de lei pe fiecare linie pe care se regăsesc cei 5 șeptari.

2.4. 40 Super Hot ca la aparate 77777 gratis

Tot din categoria aparate online 77777 face parte și slotul 40 Super Hot, care este oferit de providerul EGT. Spre deosebire de jocurile descrise  mai sus, acesta vine cu 40 de linii de câștig pe o tabelă cu format 5 coloane și 4 linii.

 

Dacă vrei un slot cu mai puține linii de plată poți încerca 20 Super Hot demo. În cazul în care vrei mai multe linii, atunci ai la dispoziție varianta 100 Super Hot!

 

O altă deosebire față de sloturile despre care am vorbit până acum o reprezintă simbolul wild care este reprezentat de șeptarul roșu acesta înlocuind orice fruct de pe ecran.

2.5 Starburst pacanele 77777 online

Slotul Starburst este oferit de providerul NetEnt. Acesta vine cu cinci role și 3 linii care izbucnesc în strălucire atunci când Starburst Wild (simbolul wild al acestui slot) apare pe ecran și se extinde pentru a acoperi o rolă întreagă, oferind mai multe șanse de a finaliza o linie câștigătoare.

simboluri starburst

Acest tip de slot, spre deosebire de jocurile prezentate mai sus, înlocuiește cocktailul de fructe cu strălucitoarele diamante.

 

De asemenea, apariția simbolului Starburst Wild oferă jucătorului un free spin ( rotire gratuită) care poate genera câștiguri de până la 5000x.

 

Pentru un exemplu de câștig presupunem că ni se aliniază 77777 pe o miză de 2 lei și astfel obținem un câștig de 240 lei!

2.6 Ultra Hold and Spin demo

Bineînțeles că și furnizorul Pragmatic Play stă bine atunci când vine vorba despre păcănele cu șeptari. Unul dintre cele mai aprcicate sloturi cu șeptari din portofoliu este Ultra Hold and Spin, un joc cu un Payout (Rata de plată) de peste 96.7%!

 

Chiar dacă nu are jackpoturi, vorbim totuși despre un slot care se înscrie în categoria de pacanele gratis cu speciale, fiindcă în orice moment pot fi declanșate rundele gratuite!

ultra hold and spin wild

Așa cum se poate observa și din imagine, jocul este structurat pe numai 3 role, ceea ce ne duce cu gândul la vechile slot machines.

 

Mizele variază între 0.2 RON și 400 RON pe rotire, așa că jocul ca la aparate 77777 se adresează oricărui tip de jucător!

2.7 Wicked dice slot

Wicked Dice este unul dintre puținele pacanele cu zaruri care are și 77777 online. Vei observa însă cât de bine structurat este acest joc produs de Skywind!

 

Dacă ești un fan de simboluri speciale atunci sigur îți va plăcea Wicked Dice slot, fiindcă are atât Scattere, cât și simboluri Wild.

 

Tematica a slotului este una mixtă: fructe, șeptari, zaruri, dar în principal vei avea simboluri cu fructe. Spre deosebire de Ultra hold and spin, aici vorbim de un joc pe 5 role, nu pe 3. Liniile de plată sunt 10 la număr.

 

Dacă ești destul de norocos încât să prinzi și funcția Wicked, te-ai scos! Aceasta aruncă cu simboluri Wild pe tabla de joc, pentru a-ți mări șansele de câștig!

wicked dice funcția wicked

Sper că ai învățat câte ceva despre păcănele cu șeptari și le vei da și tu o șansă. Așa cum ți-am recomandat deja, încearcă-le mai întâi în varianta demo online, adică pe bani virtuali! În acest fel nu vei pierde bani din buzunarul tău și vei putea să înveți aceste sloturi. Mult succes!

1.000 LEI Bonus la

Cel mai bun Cazinou