Salernitana – Atalanta ponturi pariuri 18.09.2021

salernitana atalanta ponturi pariuri

Salernitana o intalneste pe Atalanta in etapa cu numarul 4 din acest sezon de Serie A. Meciul se va juca sambata la ora 21:45 pe Stadio Arechi. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.76 la agentia de pariuri sportive online Betano!

salernitana atalanta ponturi pariuri

Salernitana.

A pierdut umilitor ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Torino cu scorul de 4-0.

Salernitana a inceput dezastruos acest sezon, echipa pierzand primele trei meciuri jucate impotriva lui Bologna (3-2), Roma (4-0) si Torino (4-0)

Pe teren propiu Salernitana are o forma relativ buna, echipa pierzand numai 3 din ultimele 10 meciuri jucate acasa. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren propiu in toate competitiile.

Atalanta.

A remizat ultimul meci jucat in grupele Ligii Campionilor impotriva lui Villarreal meciul terminandu-se cu scorul de 2-2 si a pierdut ultima partida jucata in campionat impotriva lui Fiorentina cu scorul de 2-1.

Atalanta a inceput si ea prost acest sezon, reusind sa obtina o victorie, o remiza si o infrangere dupa primele trei partide jucate. A marcat in 9 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers.

Oaspetii au pierdut numai 2 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Salernitana (3-5-2): Belec, Gyomber, Strandberg, Ranieri, Kechrida, Coulibaly, Di Tacchio, Schiavone, Gagliolo, Ribery, Nwankwo.

Atalanta (3-4-2-1): Musso, Toloi, Palomino, Demiral, Maehle, Freuler, Koopmeiners, Gosens, Miranchuk, Pessina, Zapata.

Absenti:

Salernitana: Aya, Capezzi.

Atalanta: Hateboer, Muriel, de Roon.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Salernitana – Atalanta – MRRazvan.

Echipa gazda incearca sa obtina prima victorie in Serie A din anul 1999. Singurul lucru incurajator pentru gazde ar fi faptul ca Franck Ribery va debuta cel mai probabil in aceasta partida. Salernitana a incasat un numar urias de 11 goluri dupa primele 3 partide jucate in campionat.

Atalanta risca sa ajunga fara victorie pentru al patrulea meci consecutiv pentru prima oara din Noiembrie 2019. Dupa rezultatul pozitiv din Liga Campionilor oaspetii au moralul ridicat si vor incerca sa se impuna unei echipe sub nivelul lor.

Pronosticul propus de mine se gaseste la Betano, una dintre acele case de pariuri cu cele mai mari cote. Acceseaza acest link pentru a afla cum imi fac cont la Betano.

Atalanta a suferit numai doua infrangeri pe teren advers in sezonul precedent de Serie A. Cred ca echipa va reusi sa se impuna cu usurinta impotriva adversarilor si daca o va face o va face la scor asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Salernitana Atalanta2&3+ – Cota 1.76!