”U” Craiova – Viitorul Tg. Jiu ponturi pariuri 14.04.2021

u craiova viitorul tg jiu ponturi pariuri

”U” Craiova si ACS Viitorul Tg. Jiu se vor infrunta miercuri seara cu incepere de la ora 19.00 pe Stadionul Ion Oblemenco din Banie in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei. Partida poate fi urmarita pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Sport +.

u craiova viitorul tg jiu ponturi pariuri

”U” Craiova.

Formatia gazda a terminat pe locul 3 sezonul regulat dupa FCSB si CFR Cluj, insa jocul este mult mai consistent dupa sosirea grecului Marinos Ouzounidois.

Craiova are cea mai buna defensiva din Liga 1 cu o medie de 0,47 goluri incasate pe meci jucat, iar in campionat nu a primit gol in ultimele 6 partide, in ciuda faptului ca a intalnit atat pe FCSB cat si pe CFR Cluj in respectivul interval, biletul zilei azi poate avea un pronostic oaspetii nu inscriu.

Primul adversar din Cupa Romaniei a fost Progresul Spartac, in 16-imile competitiei, de care a trecut fara nicio emotie cu scorul de 5-0, a urmat FC Botosani in optimi(1-0) si Chindia Targoviste in sferturi, de damboviteni a trecut tot cu scorul de 1-0.

Viitorul Tg. Jiu.

A ratat prezenta in play-off, in urma acestui esec antrenorul Flavius Stiocan si-a prezentat demisia, locul sau pe banca tehnica a gorjenilor fiind luat de Cristian Luput care este interimar pana in vara.

Joaca in Grupa B a play-out-ului, alaturi de CSM Resita, Petrolul, Gloria Buzau, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia si Aerostar Bacau, dar nu are emotii in privinta retrogradarii.

Gorjenii au inceput cu stangul play-out-ul Ligii a 2-a: 2-4 pe teren propriu cu Gloria Buzau si 1-3 in deplasarea de la Unirea Slobozia. Echipa pare pierduta dupa ratarea play-off-ului, schimbarea antrenorului nu a avut efectul scontat de conducerea clubului.

Primul adversar din Cupa Romaniei a fost Daesti, eliminat in 32-imi, au urmat apoi FC Arges in 16-imi, Gaz Metan si „U” Cluj in optimi, respectiv sferurile de finala ale competitiei.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

”U” Craiova (4-2-3-1) : Popescu – Vladoiu, Bancu, Papp, Balasa – Mateiu, Nistor – Baiaram, Camara, Cicaldau – Mamut.

Viitorul Tg. Jiu (4-4-2) : Bodea – Sin, Buleica, Baican, Misaras – Cioiu, Tegle, Buia, Prejmerean – Costea, Paraschisv.

Vezi aici toate cotele pentru ”U” Craiova – Viitorul Tg. Jiu!

Absenti.

”U” Craiova: Mirko Pigliacelli, Marius Constantin, Reagy Ofosu, Andrei Ivan – accidentati; Vladimir Screciu – incert.

Viitorul Tg. Jiu: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri ”U” Craiova – Viitorul Tg. Jiu – Lily84.

Craiova are sanse la titlu, insa Cupa Romaniei este un trofeu mai mult decat accesibil pentru elevii lui Marinos Ouzounidis si pe care nu cred ca il vor rata.

Viitorul vine dupa 3 infrangeri consecutive, a ratat prezenta in play-off, esec ce a dus la schimbarea bancii tehnice, in plus sunt voci care sustin ca echipa se va desfiinta din vara, 3 dintre cei mai importanti jucatori ai sai Marius Cioiu, Daniel Paraschiv si Andrei Dragu nu si-au prelungit contractele care expira la finalul sezonului.

Gazdele vor menaja cativa jucatori care au probleme de sanatate, dar au suficiente solutii de valoare pe banca de rezerve care vor dori sa demonstreze ca merita un loc de titular pe viitor.

Universitatea nu a primit gol in ultimele 6 meciuri din campionat si in Cupa Romaniei, cu trio-ul Bairam-Cicaldau-Camara poate destabiliza lejer o defensiva care a incasat 9 goluri in ultimele 3 meciuri si transa inca de pe Ion Oblemenco soarta calificarii, din acest motiv 888sport ofera o cota destul de mica pentru victoria juvetilor.

Pronostic ”U” Craiova – Viitorul Tg. Jiu: victorie ”U” Craiova handicap -1.5 goluri cota 1.80