Proiect pariuri Ban pe Ban – Ion Dan Alexandru – 29.07.2021

ban pe ban cu ion dan

Din pacate ieri nu am reusit sa fiu la butoane si am avut cateva meciuri foarte bune, ce s-au terminat cum trebuie. Ne multumim doar cu biletul castigator de Marti, bilet ce ne asigura profitul pe luna Iulie ! Incercam sa obtinem si mai mult in aceste ultimele zile, dar nu vom fi stresati de problema profitului !

ban pe ban cu ion dan

Shakhtar K. – FCSB

Pentru primul meci al zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Shakhtar si FCSB, meci ce conteaza pentru returul dublei manse din Conference League !

Kazacii pleaca cu sansa a doua si in acest meci, chiar daca au avantajul terenului propriu. Sansele la calificare pentru ei au ramas unele destul de mici statistic, dar matematic, au nevoie doar de o victorie pentru a merge in prelungiri sau chiar sa treaca direct in urmatorul tur. Am vazut meciul tur si nu m-au impresionat cu nimic, asa ca nu cred ca vor schimba ceva in aceasta dupa-amiaza. Au un fotbal cu mult sub nivelul nostru, asa ca ma astept ca FCSB sa nu intampine probleme prea mari.

De cealalta parte, ros-albastrii vin cu moralul ridicat dupa instructia cu Universitatea Craiova din weekend. Cordea este noua speranta a echipei lui Gigi Becali, dar pe langa el mai sunt si jucatori precum Tanase, Morutan si chiar Coman, jucator revenit dupa o accidentare. Ma astept ca oaspetii de astazi sa nu intampine probleme in vederea calificarii si chiar cred ca se vor impune si in acest meci !

Breidablik – Austria Viena

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Breidablik si Austria Viena, meci ce conteaza pentru returul dublei manse din Conference League !

Breidablik a reusit un rezultat foarte bun in meciul tur din Austria, dar cred ca acesta a fost punctul lor maxim la care pot ajunge. I-am vazut si in meciul din weekend din campionat, acolo unde au jucat in mare parte cu prima echipa si au dezamagit complet. Nu cred ca au forta sa elimine o echipa destul de puternica si sa treaca in urmatorul tur, acestia fiind la un nivel destul de scazut pentru fotbalul din Europa.

De cealalta parte, Austria Viena a inceput si ea foarte greu noul sezon, nereusind sa isi castige meciul de acasa din Europa, iar in campionat au pierdut cu Ried. Ar fi cazul sa isi revina in aceasta seara pentru a ramane in competitie, mai ales ca au un adversar destul de accesibil. Ma asteptam sa isi obtina biletele pentru urmatorul tur inca din primul meci, dar vor avea nevoie si de aceste 90 de minute. Mergem cat de safe se poate si alegem varianta X2, desi cota pe 2 solist este foarte atragatoare !

Ponturi Pariuri: 29.07.2021

Pariază biletul AICI și iei Bonus 500 RON!