Chindia – Sepsi ponturi pariuri 26.07.2021

chindia sepsi ponturi pariuri

Sepsi Sfantu Gheorghe este in cautarea unui nou rezultat pozitiv. Formatia pregatita de Leo Grozavu va juca luni in compania Chindiei, intr-un meci ce conteaza pentru etapa a 2-a din Liga 1! Confruntarea are loc pe stadionul Gloria, din Buzau, incepand cu ora 18:30! Citeste mai multe despre acest joc in continuarea articolului.

chindia sepsi ponturi pariuri

Chindia.

A debutat cu stangul in noul sezon de Liga 1; in prima runda a pierdut in fata nou promovatei Rapid cu 1-0.

Dupa acest esec, este destul de probabil ca Emil Sandoi sa faca cateva modificari in primul 11. Una dintre acestea ar putea aparea in flancul stang al defensivei, acolo unde Rrumbullaku ar urma sa il inlocuiasca pe Cornel Dinu.

Marco Dulca este in continuare indisponibil, acesta aflandu-se cu nationala Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sepsi.

A avut o evolutie foarte buna in primul joc din actualul sezon, reusind sa se impuna acasa cu 2-0 in fata ilfovenilor de la Academica Clinceni. Rajko Rep, unul dintre jucatorii adusi in aceasta pauza de vara, a marcat primul gol al meciului.

La mijlocul saptamanii precedente (joi, 22 iulie 2021) a jucat in Conference League. A inregistrat o remiza alba; meciul retur cu Trnava va fi pe 29 iulie 2021.

Andrei Dumiter a parasit clubul, acesta semnand cu vicecampioana FCSB. Potrivit mai multor surse, atacantul de 22 de ani a fost cedat pentru circa 350 mii euro.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Chindia (4-4-2): Moldovan – Capusa, Celea, Iacob, Rrumbullaku – Corbu, Negut, Suciu, Serban – Florea, Popa.

Sepsi (4-3-3): Niczuly – Dimitrov, Tincu, Mitrea, Ispas – Gonzalez, Vasvari, Paun – Barbut, Chunchukov, Aganovic.

Absenti.

  • Chindia: Marco Dulca.
  • Sepsi: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din ultimele 5 intalniri directe de Liga 1 s-a marcat cel putin 1 gol.
  • In precedentele 2 confruntari directe jucate cu Chindia din postura de echipa gazda s-a marcat din ambele tabere. La predictii pariuri pe goluri, se da cota 2.20 pentru ca si in acest meci sa se inscrie din ambele parti.

Ponturi pariuri Chindia – Sepsi – ionel_iulian94.

Si in acest sezon, Sepsi practica un joc de mare calitate si eficienta sub comanda lui Leo Grozavu. Am mare incredere ca si in acest meci formatia din Sfantu Gheorghe va avea o evolutie solida si de aceea pariul pe care il recomand este V2.

La pronosticul V2, se da cota 1.47 la agentia de pariuri sportive online PublicWin.

Chindia este clar afectata de cele 4 pierderi importante suferite in aceasta pauza: Vadim Rata, Mihai Aioani, Denis Dumitrascu si Andrei Pitian, lucru observat si in partida inaugurala incheiata cu un esec in fata nou promovatei Rapid.

Mai mult decat atat, Emil Sandoi nu se poate baza pentru acest joc nici pe un alt jucator de baza. Marco Dulca, jucator cu 31 de meciuri bifate in editia precedenta de Liga 1, este la Jocurile Olimpice cu reprezentativa Romaniei.

Tinand cont de cele prezentate anterior, dar si de faptul ca aceasta partida se disputa pe un teren neutru, sunt increzator ca Sepsi va scoate un rezultat bun.

Pronostic Chindia – Sepsi & Cota: V2 – 1.47