Crystal Palace – West Ham ponturi pariuri 26.01.2021

Crystal Palace - West Ham ponturi pariuri

Crystal Palace si West Ham se vor intalni marti de la ora 20:00, intr-un meci ce conteaza pentru runda cu numarul 20 din Premier League Anglia. Citeste cateva date statististice interesante si vezi pontul pe care il propun.

Crystal Palace - West Ham ponturi pariuri

In duelul dintre Crystal Palace si West Ham bookmakerii nu ne ofera o favorita clara, echipa oaspete avand la victorie cota 2.40. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.80, pe care il puteti combina cu alte pronosticuri oferite de tipsterii 10pariuri.

Crystal Palace.

In etapa precedenta a fost invinsa de Manchester City cu scorul de 4-0, fara sa aiba vreun sut pe spatiul portii. Totusi inca se mentine la o distanta destul de mare de locurile retrogradabile, dar nu i-ar strica macar un punct pentru a-si consolida diferenta fata de locul 18.

Are doar o victorie in ultimele 5 meciuri jucate, cu Sheffield. Se pare ca pe teren propriu se afla la nivelul echilibrului, avand cate 3 rezultate din fiecare.

Atacantul din Coasta de Fildes, Willfried Zaha este cel mai bun marcator al echipei cu 8 goluri reusite.

West Ham.

Trece printr-o forma foarte buna, ajungand la o serie de 7 meciuri fara infragere, dintre care 2 egaluri si 5 victorii consecutive. In Premier League se afla pe un onorabil loc 7, cu 32 de puncte acumulate si un golaveraj bunicel, cu 27 de goluri marcate si doar 22 incasate.

Ultima victorie a avut-o in Cupa FA, pe teren propriu cu scorul de 4-0, impotriva lui Doncaster. A jucat de 9 ori in deplasare pana acum si a obtinut 4 victorii, 2 egaluri si a fost invinsa de 3 ori.

In clasamentul marcatorilor are 3 reprezentanti de seama, Jarrod Bowen, Michall Antonio si Tomas Soucek, fiecare cu cate 5 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Crystal Palace (4-1-4-1): Guaita – Mitchell, Cahill, Tomkins, Ward – Milivojevic – Eze, McArthur, McCarthy, Townsend – Ayew.

West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell – Soucek, Rice – Bowenm Lanzini, Benrahma – Antonio.

Absenti.

  • Crystal Palace: Ferguson, Hennessey, Kelly, Sakho, Schlupp si Wickham.
  • West Ham: Masuaku.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost cea din turul campionatului, si s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Ponturi pariuri Crystal Palace – West Ham – K-boom.

Unul dintre cele mai echilibrate dueluri din aceasta runda ne aduce fata in fata locul 13 si locul 7, doua echipe cu parcursuri diferite, dar amandoua foarte ofensive. Am ales sa pariez pe un pronostic pe goluri, pe care il voi juca la Winmasters, casa de pariuri cu multiple metode de plată, de la card bancar pana la skrill sau paysafecard. Acesta consta in faptul ca trebuie sa se marcheze minim 2 goluri si maxim 4.

Echipa gazda a respectat acest interval de goluri in 4 din ultimele 5 partide jucate pe teren propriu. De asemenea West Ham s-a incadrat in 2-4 goluri in precedentele 2 meciuri jucate. In 7 din ultimele 8 dueluri directe am avut parte de minim 2 goluri si maxim 4 pe meci.

Pronostic Crystal Palace – West Ham: 2-4 goluri in meci – 1.80.