Hermannstadt – CFR Ponturi Pariuri 25.01.2021

Hermannstadt - CFR Ponturi Pariuri 25012021

Meci greu pentru ambele formații, la ora 20:30, atunci când se va da startul partidei se anunță o temperatură sub 0 grade. Partida va fi transmisă de canalele Digi Sport 1, Look Sport + și Telekom Sport.

Superbet ne oferă super cote pentru partidele din Liga 1. De acolo am ales un eveniment cu cota 2.51 pe care CFR l-a făcut de multe ori verde în acest sezon. Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu pontul propus de mine.

Hermannstadt - CFR Ponturi Pariuri 24012021

Hermannstadt

Echipa antrenată de proaspătul tehnician numit pe banca sibienilor, Liviu Ciobotariu se află într-o situație ingrată. La mijlocul sezonului regulat sibienii sunt pe poziția 13 în campionat, cu 16 puncte acumulate în 17 etape, aflându-se la un punct de pozițiile retrogradabile.

În ultimele 5 partide, Hermannstadt a obținut: 2 egaluri și 3 înfrângeri, singura partidă cu noul tehnician pe bancă din aceste 5 a fost remiza albă din etapa trecută de pe terenul celor de la Clinceni.

Hermannstadt alături de FC Argeș sunt echipele cu cele mai puține victorii în acest sezon, trei la număr.

CFR Cluj

Echipa lui Edi Iordănescu se află pe locul 2 în clasamentul Ligii I, cu 37 de puncte adunate după 17 partide. CFR este echipa cu cele mai puține înfrângeri din campionat, feroviarii au pierdut doar de 2 ori în acest sezon.

În ultimele 5 meciuri CFR a obținut: 4 victorii și 1 remiză cu Craiova, scorul acelei partide a fost alb.

CFR are cea mai bună apărare din campionat, echipa din Gruia primind în acest sezon doar 7 goluri în 17 partide disputate.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Hermannstadt (3-5-2): Cristiano – Scarlatache, Viera, Stoica – Mățel, Addae, Dâlbea, Romario, Opruț – Sîntean, Karanovic.

CFR Cluj (4-3-3): Sandomierski – Manea, Ciobotariu, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Păun – Chipciu, Debeljuh, Costache.

Absenți

Hermannstadt: Jo Santos

CFR Cluj: Bălgrădean, Vinicius, Cestor.

Vezi AICI toate Cotele pentru Hermannstadt – CFR Cluj

Istoric Confruntări Directe

În tur formația din Gruia a câștigat pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Ponturi Pariuri Hermannstadt – CFR Cluj. David96

CFR dă dovadă de o consistență defensivă fantastică. În campionatele interne din Europa, doar Slavia Praga în Cehia are mai puține goluri primite decât are campioana în exercițiu a României.

Cu siguranță CFR va face tot ce îi stă în putere pentru cele 3 puncte puse în joc în această partidă, deoarece formația din Gruia are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu liderul campionatului, FCSB câștigându-și meciul din această etapă.

Hermannstadt a reușit să marcheze în ultimele 4 partide jucate un singur gol, deci ofensiva sibienilor nu ar trebui să le pună mari probleme apărătorilor clujeni.

Dacă îți place să pariezi în cadrul campionatului românesc, te invit să citești și alte ponturi Liga I.

Pronostic Hermannstadt – CFR Cluj: CFR câștigă fără să primească gol – Cota 2.51

Pariază Pronosticul AICI – BONUS 500 RON