Bayern – Bochum ponturi pariuri 18.09.2021

bayern bochum ponturi pariuri

Bochum o intalneste pe Bayern in etapa cu numarul 5 din acest sezon de Bundesliga. Meciul se va juca sambata de la ora 16:30. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 3.50 la agentia de pariuri sportive online Betano!

bayern bochum ponturi pariuri

Bayern.

A castigat cu usurinta ultimul meci jucat in grupele Ligii Campionilor impotriva lui Barcelona, partida terminandu-se cu scorul de 3-0 si a castigat la fel de usor ultimul meci din campionat impotriva lui Leipzig cu scorul de 4-1.

Bayern a inceput asteptat de bine acest sezon de Bundesliga. Echipa a obtinut 10 puncte din totalul de 12 posibile. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propiu.

Pe teren propiu gazdele au castigat doar 2 din ultimele 5 partide jucate in toate competitiile.

Bochum.

A pierdut ultimul meci jucat pe teren propiu impotriva lui Hertha Berlin, partida terminandu-se cu scorul de 3-1.

Bochum a obtinut o singura victorie dupa primele 4 partide jucate in Bundesliga, forma echipei fiind una foarte proasta. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Oaspetii se descurca relativ bine in deplasare pierzand numai 2 din ultimele 7 partide jucate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bayern (4-2-3-1): Neuer; Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Muller, Musiala; Lewandowski.

Bochum (4-3-3): Riemann; Stafylidis, Lampropoulos, Bella-Kotchap, Soares; Losilla, Tesche, Lowen; Zoller, Polter, Holtmann.

Absenti:

Bayern: Tolisso.

Bochum: Gamboa, Asano.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-1 pentru Bayern.

Ultimele 9 din 10 confruntari dintre cele doua adversare s-au terminat cu victoria lui Bayern.

Ponturi pariuri Bayern – Bochum – MRRazvan.

Nagelsmann pare sa se fi acomodat in postura de antrenor al gazdelor acesta reusind sase victorii consecutive in toate competitiile cu aceasta. In ultimele 6 partide jucate, Bayern a reusit sa marcheze un incredibil numar de 30 de goluri, o medie de 5 reusite pe meci.

Nou-promovata, Bochum nu are sperante prea mari in aceasta confrutnare si probabil singura intrebare pe care echipa si-o pune este cate goluri va incasa.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive Betano. Acceseaza acest link pentru Betano bonus.

Pentru predictii Bundesliga sa ma bazez pe forma foarte buna de moment prin care campioana Germaniei trece si cred ca aceasta va reusi sa se impuna cu usurinta in aceasta confruntare si cred ca o va face la scor. Pentru ca cota pentru victoria gazdelor este prea mica am sa pariez pe goluri doar.

Pronostic Bayern Bochum Peste 5.5 Goluri Inscrise in Meci – Cota 3.50!