WinBet contact – Relații cu clienții

Ai o problemă de rezolvat și nu ai un contact WinBet? Află din acest articol cum contactezi serviciul cu clienții al operatorului, care e adresa de e-mail și numărul de telefon la care poți suna!

Winbet Contact

Winbet Casino își respectă clienții, oferindu-le acestora mai multe modalități de a lua legătura cu staff-ul agenției pentru a obține răspunsuri prompte și eficiente.

Cum contactezi staff-ul WinBet?

În continuare îți voi prezenta modalitățile concrete prin care poți să contactezi staff-ul operatorului WinBet.

1. Telefon – în cazul în care dorești să soliciți niște informații prin contact telefonic, poți suna la numărul 0316-308-777 pentru a discuta cu un operator WinBet.

2. Suport live chat – în partea din stânga jos a paginii principale a site-ului găsești butonul/pictograma ””. Apăsând pe acest buton, se va deschide o fereastră, exact cum apare în imaginea de mai jos:

contact winbet live chat

Primele 3 câmpuri, Nume, E-mail (adresa de e-mail folosită la crearea contului) și Categorie, sunt obligatorii. După ce ai completat câmpurile, apeși butonul „Intrare chat”, urmând ca în scurt timp să fii preluat de un operator.

Din secțiunea Categorie poți selecta mai multe opțiuni, pentru ca cei de la serviciul suport să știe din start cu ce tip de problemă te confrunți. De acolo poți alege categoriile Cod bonus, Depuneri, Retrageri, Detalii cont sau Altele.

3. E-mail – folosindu-ți adresa de e-mail scrisă la înregistrarea contului, trimite un mesaj la adresa [email protected].

Ca o recomandare, este de preferat să contactezi Winbet prin apel telefonic sau prin suportul live chat, timpul de răspuns folosind aceste două modalități fiind mult mai mic decât dacă ai lua legătura cu departamentul suport prin e-mail.

O altă precizare ar fi faptul că nu este specificat un program de lucru al serviciului de relații cu publicul. Totuși, dacă vei contacta operatorul în timpul zilei, vei primi răspunsuri într-un timp foarte scurt.

Leave a Comment:

3 comments
Add Your Reply