Sepsi – FCSB ponturi pariuri 10.04.2021

sepsi fcsb ponturi pariuri

Ultima etapa a sezonulu regulat de Liga 1, ni le aduce fata in fata pe 2 echipe deja calificate in Play-Off, de la care ne asteptam sa vedem un meci spectaculos, acesta fiind un antrenament pentru ce va urma. Oare va reusi FCSB sa se impuna pe terenul lui Sepsi!?

sepsi fcsb ponturi pariuri

Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe va fi „campul” de lupta dintre cele doua dueliste din prima parte a clasamentului Ligii 1. K-boom v-a pregatit un pont cu cota 1.74 pe care il va juca la Betfair. Daca vrei sa-ti deschizi cont aici gasesti in articolul Cum imi fac cont la Betfair ghidul pas cu pas cu ce ai de facut.

Sepsi.

Se afla in scadere de forma ajungand la 2 meciuri consecutive fara victorie, ultima fiind chiar o infrangere cu UTA, scor 2-0. Totusi se poate mandri ca este prima oara cand reuseste sa se califice in Play-Off-ul Ligii 1, si deja de aici incolo nu mai are nimic de pierdut.

In acest moment se afla pe locul 4 cu 44 de puncte acumulate, si cu un golaveraj pozitiv, cu 42 de goluri reusite si 30 incasate. Ne-a aratat in acest sezon un fotbal consistent si a demonstrat ca se poate lupta cu orice adversar de la egal la egal.

Cei mai buni marcatori ai echipei sunt slovacul Pavol Safranko si Gabriel Vasvari, fiecare cu 6 goluri reusite, dar primul mai are si 4 pase de gol

FCSB.

Vine dupa 2 partide de foc din care a iesit destul de bine, obtinand 4 puncte din 6 posibile, castigand cu CFR Cluj, cu 3-0, si terminand la egalitate cu U Craiova, scor 0-0. In acest moment ocupa prima pozitie cu o diferenta de doar un punct fata de ardelenii de la Cluj, dar se poate lauda ca are cel mai bun golaveraj, cu 56 de goluri marcate si doar 21 incasate.

A ajuns la 6 meciuri consecutive fara infrangere, cu 5 victorii si un singur rezultat de egalitate. A fost invinsa o singura data in ultimele 5 deplasari din campionat, de Hermannstadt, cu scorul de 1-0.

Dupa plecarea lui Dennis Man, a ramas Florin Tanase cel mai bun marcator al echipei si din Liga 1, cu 18 goluri reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sepsi (5-4-1) : Collado – Mitrea, Dimitrov, Stefan, Tincu, Ninaj – Golofca, Vasvari, Petrila – Gonzalez, Safranko.
FCSB (4-3-3) : Vlad – Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Sut, Oaida – Oct. Popescu, Tanase, Morutan.

Absenti.

  • Sepsi: Niczuly.
  • FCSB: Coman, Ion si Pantea.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a avut loc in turul campionatului si s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Ponturi pariuri Sepsi – FCSB – K-boom.

In aceasta singura partida de sambata, se vor intalni liderul campionatului cu ocupanta locului 4, 2 dintre cele mai frumoase echipe ale acestui sezon de Liga 1. Ros-albastri isi doresc cu siguranta sa incheie sezonul regulat cu o victorie si sa nu piarda sefia clasamentului, motiv pentru care eu cred cu tarie ca va castiga. De asemenea va puteti alege din diversitatea de ponturi pariuri pentru azi date de colegii mei pentru a face un bilet pe aceasta zi.

Am ales totusi sa joc pe un pronostic care sa ne ofere o siguranta, mai exact, FCSB sa conduca la pauza sau la final in aceasta partida. Sepsi pare ca s-a relaxat avand biletele pentru Play-Off in buzunar si a pierdut in ultima etapa in deplasarea de la Arad. In schimb FCSB a ajuns la 6 meciuri consecutive in care nu a pierdut, demonstrand o forma foarte buna si in acelasi timp o foame de puncte.

Pronostic Sepsi – FCSB: Pauza sau Final 2 – 1.74.