Stuttgart – Dortmund ponturi pariuri 10.04.2021

stuttgart dortmund ponturi pariuri

Ziua de sambata se incheie in Bundesliga cu duelul foarte interesant dintre Stuttgart si Dortmund. Cele doua formatii se vor intalni pe Mercedes Benz Arena cu incepere de la ora 19:30. Partida conteaza pentru etapa a 28-a.

stuttgart dortmund ponturi pariuri

Un nou weekend plin de meciuri ne asteapta in fotbalul european. Eu iti recomand sa nu ratezi ponturile din Germania, care sunt oferite si de ceilalti tipsteri de pe site.

Stuttgart.

A avut prestatii solide in acest sezon, dovada ca e pozitionata in prima jumatate a ierarhiei. Ocupa momentan locul opt si a adunat 39 de puncte. Chiar se poate lupta pentru locurile de cupe europene, distanta fata de acestea fiind de patru lungimi.

In runda trecuta a gazduit-o acasa pe Werder Bremen si s-a impus cu 1-0. Este al patrulea succes obtinut in precedentele sase runde. E foarte greu de invins pe Mercedes Benz Arena, acolo unde ultimul esec de campionat a fost suferit pe 2 ianuarie.

Practica un fotbal foarte frumos si se apropie de o medie de doua goluri marcate pe intalnire. Kalajdzic si Wamangituka sunt doi tineri jucatori care au impresionat, reusind sa inscrie impreuna 24 de goluri. Wamangituka nu poate juca insa sambata, fiind accidentat.

Dortmund.

Se afla in mijlocul unei duble din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Are sanse de a ajunge acolo in penultimul act, fiind invinsa de Manchester City in deplasarea din tur cu 1-2. Probabil este acum concentrata mai mult pe returul cu „cetatenii” decat pe acest meci de campionat.

In Bundesliga a avut de altfel prestatii dezamagitoare in acest sezon. Chiar in etapa trecuta s-a prezentat si a pierdut cu 1-2 meciul de acasa cu Frankfurt. Ocupa doar locul cinci, iar distanta fata de pozitiile de UCL s-a marit la sapte puncte.

Ii va fi greu sa mai urce in top 4, mai ales ca pana la finalul sezonului le va intalni inclusiv pe Wolfsburg, Leipzig si Leverkusen. Mai mentionez si ca in precedentele sase deplasari de campionat s-a impus o singura data.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Stuttgart (3-4-2-1): Kobel – Mavropanos, Anton, Kempf – P. Stenzel, W. Endo, Sosa, Castro – P. Förster, Klimowicz – Kalajdzic.

Dortmund (4-3-3): Hitz – Morey, Akanji, Hummels, Guerreiro – Delaney, Bellingham, Dahoud – Reus, Haaland, Knauff.

Absenti.

  • Stuttgart: Wamangituka, Al Ghaddioui, Egloff, Gonzalez, Mangala, Mola.
  • Dortmund: Moukoko, Sancho, Schmelzer, Witsel, Zagadou.

Istoric Confruntari Directe.

  • Stuttgart a facut un meci mare in tur si s-a impus cu 5-1.
  • Ultimele trei intalniri directe au fost de 3+.

Ponturi pariuri Stuttgart – Dortmund – DBook.

Dupa un meci tur in care s-au inscris sase goluri ma astept ca si acum sa vedem o confruntare spectaculoasa. Se intalnesc doua echipe care stau excelent din punct de vedere ofensiv si care marcheaza in medie in jur de doua goluri pe intalnire.

Ambele formatii ataca majoritatea partidelor cu un stil de joc bazat in special pe atac. De altfel cele doua reusesc sa expedieze in medie pe meci aproximativ cinci suturi pe poarta. Acest duel este impotant pentru ambele grupari deoarece se afla in lupta pentru locurile de cupe europene.

Imi e greu sa cred ca vom vedea un meci foarte tacticizat deoarece Stuttgart si Dortmund au rezultatele cele mai bune atunci cand ies la joc. Voi miza fara ezitare pe 3+ si cred ca acesta e pronosticul zilei de sambata.

Pronostic Stuttgart – Dortmund 3+ – 1.50!