Brest – Metz ponturi pariuri 26.09.2021

brest metz ponturi pariuri

Ligue 1 a ajuns deja in etapa a VIII-a si putem clar sa spunem ca am depasit debutul campionatului. Echipele si-au intrat in ritm si meciurile oferite pana acum au fost chiar atractive, peste nivelul ultimilor ani din fotbalul francez. Brest si Metz se intalalnesc intr-un meci al suferintei, doua echipe fara victorie pana acum.

brest metz ponturi pariuri

Meciul va avea loc duminica de la ora 16:00 si va fi arbitrat de W.Delajod. Voi juca acest meci la betano, una dintre casele de pariuri care ofera pariorilor cote foarte frumoase.Daca te intereseaza cum imi fac cont la betano, poti vizita articolul de aici.

Brest.

Este fara victorie in acest sezon si ocupa locul 18, cu 4 puncte stranse din tot atatea egaluri. Are un golaveraj de 8 goluri marcate si 14 primite.

In ultimele 5 partide a reusit doua egaluri, acasa cu Angers, 1-1 si in deplasare la Clermont, acelasi scor, impotriva a doua echipe care pot constitui surpriza inceputului de sezon.

In afara meciului cu Angers, acasa a mai jucat cu Rennes, fiind egala acesteia, 1-1, si impotriva lui PSG, pierzand 2-4.

Metz.

Este vecina lui Brest de clasament, ocupa locul 19, avand cu un punct mai putin. Si ea este fara victorie, punctele adunandu-le din egaluri.

Are trei etape cu tot atatea infrangeri, pierzand acasa cu Troyes, 0-2, in deplasarea de la Strasbourg, 0-3 si acasa cu PSG, 1-2. Dupa cum se vede atacul este intr-o criza, marcand un singur gol in cele trei partide.

In deplasare, in afara partidei cu Strasbourg, a mai jucat la Clermont, cu care a remizat, 2-2, si la Nantes, unde a pierdut, 0-2.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Brest(4-2-3-1): M. Bizot – Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassier, Faussurier – Agoume, Mananga Mbock – Honorat, R. Faivre, I. Cardona – S. Mounie.

Metz(4-5-1): Oukidja – Centonze, B. Kouyate, S. Niakate, M. Udol – M. Gueye, P. Sarr, H.Maiga, V. Pajot, P. Yade – I. Niane.

Absenti:

Brest: S.Cibois, C.Herelle, P.Lasne, J.Uronen.

Metz: D.Bronn, M.Cabit, K.N„„`'Doram.

Istoric Confruntari Directe.

In sezonul trecut fiecare echipa a castigat meciul din deplasare, Brest cu 2-0 si Metz cu 4-2.

Ponturi pariuri Brest – Metz – zamy_bz.

Ar cam fi timpul pentru prima victorie, insa care dintre ele va putea sa o obtina. Un egal nu cred ca ar ajuta pe niciuna dintre echipe, s-ar afunda si mai mult in subsolul clasamentului. Cred ca vom avea o partida cu goluri, de altfel cum au fost mai toate meciurile lor din acest sezon. Daca te intereseaza informatii despre biletul zilei azi, poti vizita articolul de aici.

Cred ca fazele de poarta nu vor lipsi, cele doua echipe nu stau chiar rau la suturi pe poarta spre exemplu, Metz avand macar 4 in toate meciurile din deplasare din acest sezon, inclusiv in partida de anul trecut dintre cele doua. Prin urmare, peste 3.5 suturi pe poarta Metz este un pariu potrivit, pentru care betano ofera o cota de 1.85!

Pronostic Brest – Metz peste 3.5 suturi pe poarta Metz – 1.85!