Ce este PayPal si cum imi fac cont

Ce e Paypal? Merită să îmi fac cont de Paypal și să îl folosesc? Sunt doar câteva dintre întrebările la care vei găsi răspuns în rândurile de mai jos. Citește în continuare!

ce este paypal

Vorbim despre un instrument extrem de popular și care capătă din ce în ce mai mulți clienți. Analiza de mai jos se axează în principal pe avantajele/dezavantajele folosirii acestui instrument în domeniul pariurilor sportive.

1. Ce este paypal?

Paypal este un procesor de plăți online complet sigur și legal. Cu ajutorul lui poți primi sau trimite bani online extrem de rapid, iar sumele care pot fi trimise sunt variate, de la sub 10$ până la peste 10.000$ per tranzacție. Serviciul este produs de o firmă americană și nu există un departament de contact sau serviciu clienți pentru informatii Paypal Romania.

2. Cum îți faci cont Paypal?

Intră pe site-ul paypal.com/ro și vei găsi în colțul dreapta sus (ca și în centrul imaginii) butonul de Sign Up. Dă click pe el și alege apoi varianta de Personal Account (cel de business e pentru situația în care ai o firmă, pentru persoane juridice).

paypal site web

Completează apoi câmpurile solicitate cu datele tale reale. Dacă întâmpini dificultăți cu limba engleză sau nu te descurci în completarea formularelor de înregistrare lasă-ne un comentariu, iar noi te vom ajuta. Nu uita ca în colțul din dreapta jos să selectezi steagul României, pentru a te asigura că în registrul lor contul va fi înregistrat corect (Paypal Romania cont).

Printre ultimii pași pe care îi parcurgi în crearea contului la Pay pal este introducerea adresei de e-mail și a numărului de telefon. Vei primi apoi pe adresa respectivă un cod de confirmare, la fel și pe numărul de telefon. După ce confirmi solicitarea de deschidere a unui cont, Paypal îți va crea automat contul tău.

Mai departe, vei vrea să îți atașezi un card bancar contului nou creat. Îți recomandăm să folosești pentru asta un card VISA, deoarece la cardurile MasterCard te vei lovi de unele limitări sau nu vei putea retrage pe el bani din Paypal, ceea ce este de nedorit.

3. Poți avea cont Paypal fara card bancar?

Răspunsul este DA, poți. La fel de adevărat e însă că nu te vei putea bucura însă de toate beneficiile acestui sistem online de plăți fără să îi atașezi un card bancar. Mai concret, vei putea avea bani virtuali în balanța ta, dar nu îi vei putea retrage dacă nu ai un card asociat. La fel, nu vei putea face o alimentare de cont paypal, dar vei putea efectua un transfer de bani dintr-un cont in altul. Poți testa însă un cont paypal gratuit pentru început, iar dacă te convinge îi poți atașa un card bancar.

4. Ce avantaje/dezvantaje ai dacă folosești un cont Paypal?

Pentru plata prin Paypall România nu are multe case de pariuri compatibile. Deși puține agenții de pariuri acceptă depuneri/retrageri prin intermediul Paypal (Betfair, la un moment dat și 888Sport), cei din străinătate vor putea folosi fără probleme acest procesor de plăți pentru alimentarea conturilor la pariuri. Operatori precum WilliamHill, 1X2 Bet sau PaddyPower permit utilizarea Paypal.

Așa cum îți spuneam și la început, transferurile cu Paypal sunt extrem de rapide (chiar instantanee între conturile Paypal) și serviciul este foarte eficient atunci când ai de efectuat transferuri de sume mici, cum se practică des în domeniul pariurilor.

Dezavantajele sunt însă în privința unor case de pariuri care momentan nu acceptă tranzacțiile cu acest instrument de plată. În plus, te lovești și de unele comisioane la fiecare retragere din cont către cardul tău bancar.

Acum că ai văzut ce este pay pal îți sugerez să verifici lista de case de pariuri recomandate de specialiști și dacă agenția la care ai/vrei să îți deschizi cont permite plata prin Paypal atunci consider că merită să-l folosești!

Poți paria AICI fără a avea nevoie de card bancar! Deschide cont!

Leave a Comment: