Betano a scos o noua varianta de pariere!

Un parior bun nu este acela care gaseste rezultatele ”surpriza”, ci un parior bun e cel care evita surprizele. Cu noua varianta de pariu de la Betano.com ai sanse minime sa mai pierzi un bilet din cauza unui meci care a aruncat la cos sute si mii de bilete. In acest articol iti voi prezenta care este noua oferta a casei de pariuri online Betano, cum poti sa o flosesti si la ce te ajuta.

betcombo varianta noua

BetCombo iti ofera posibilitatea de a combina pe acelasi bilet de pariuri mai multe optiuni existente pe pietele de la acelasi meci. Asta inseamna ca pe un bilet vei putea avea un pariu pe cartonase, unul pe goluri si altul pe echipa castigatoare, toate venind de la acelasi meci.

Vezi tot ce trebuie sa stii despre casa de pariuri online Betano!

Poti selecta pana la 7 pariuri pronosticuri pe acelasi meci! Asta inseamna ca e suficient sa te documentezi foarte bine asupra unui singur eveniment si totusi sa obtii o cota mai mult decat decenta pe meciul respectiv. Este o varianta excelenta de pariere mai ales atunci cand in oferta de pariuri sunt putine meciuri si poate nu vrei sa combini pe acelasi bilet meciuri din zile diferite.

Daca te intrebi ce piete sunt disponibile pentru BetCombo atunci vei fi bucuros sa afli ca gama este una extrem de vasta: Rezultat final, Total goluri, Peste/Sub goluri, Ambele echipe înscriu, Următorul gol, Șansă dublă, Pauză/Final, Scor Corect, Handicap, Primul marcator, Ultimul marcator, Marcator în meci, Total goluri echipă, Total goluri în repriză, Scor corect în repriză, Rezultat în repriză, Jucători care primesc cartonaș, Cursul jocului, Peste/Sub cornere, Total cornere, Total cartonașe, Cornere echipă, Cartonașe echipă, Handicap cornere, Handicap cartonașe.

Iti voi da un exemplu despre cum poti folosi optiunea BetCombo. Sa spunem ca vineri vrei sa plasezi un pariu, ai meciul celor de la CFR Cluj in oferta, dar nu ai multe alte evenimente cu care sa combini un pont de la meciul de Liga I. Asta nu va mai fi o problema. Cu BetCombo poti combina urmatoarele 7 pronosticuri de la meciul CFR Cluj-Voluntari:

exemplu betcombo

  • CFR Cluj castiga.
  • Sub 3.5 goluri.
  • Bilel Omrani marcheaza.
  • Urmatorul gol (Gol 1) – CFR Cluj.
  • Sub 0.5 goluri FC Voluntari.
  • Peste 6.5 cornere CFR Cluj.
  • Peste 5.5 cartonase in meci.

Obtinem asadar o cota totala de peste 15, cu ponturi pariuri de la un singur meci. Daca ai anticipat corect aceasta partida castigul este ca si asigurat, fara sa mai stai la mana altor rezultate si sa risti sa dai si peste vreo surpriza.

Varianta de pariere BetCombo este simplu de utilizat si activat. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un click pe butonul indicat in imaginea de mai jos, iar apoi poti adauga selectiile dorite.

Cum ti se pare noua optiune de la Betano? O vei folosi cand vei plasa pariuri la aceasta agentie?

Pariaza la Betano! Ai bonus 500 RON!

 

Leave a Comment: