Derby-ul Betano duce la cote maxime lupta pentru titlu

Lupta aprigă pentru titlul din România se află în plină desfășurare, iar Derby-ul Betano încinge atmosfera încă de la start de weekend: Universitatea Craiova o întâlnește pe FCSB pentru a doua oară consecutiv din postura de lider, înaintea meciului direct din Bănie dintre cele două formații.

Betano Ro Craiova Fcsb Free Bet Dec17

Oltenii – deciși să-și păstreze primul loc din clasament

Universitatea Craiova a revenit pe prima poziție din prima divizie, profitând de înfrângerea FCSB-ului cu CFR Cluj din etapa trecută. 

Leii din Bănie au ocazia, astfel, de a se și distanța de o principală contracandidată în duelul care urmează, imediat după ce și-au recăpătat locul 1 din România.

Universitatea Craiova a câștigat ultimul meci direct din cele două formații, ce a fost jucat în iulie, avându-l atunci pe Cristiano Bergodi la cârma echipei. 

Corneliu Papură se află acum pe banca oltenilor pentru un joc în care succesul se poate dovedi unul decisiv. 

Craiovenii sunt încrezători după ultimele 2 victorii consecutive din campionat, în care au marcat și un total de 5 goluri. 

Ofensiva olteană pare că și-a revenit în acest sens, după șocul accidentării lui Elvir Koljic, având în vederea media foarte scăzută de goluri înscrise în meciurile anterioare.

FCSB FAVORITĂ ÎN DERBY, CONFORM COTELOR BETANO!

De la revenirea din 2014 a Universității Craiova în prima ligă, palmaresul e aproape în totalitate de partea bucureștenilor, care au câștigat de nu mai puțin de 16 ori și au pierdut doar două jocuri din 20 de partide de campionat.

Pentru roș-albaștri urmează un al doilea derby la rând, tot în deplasare, după ce bucureștenii au plecat fără nici un punct din Gruia, în meciul din etapa trecută contra CFR-ului.

FCSB este singura formație din campionatul nostru care nu a înregistrat niciun rezultat de egalitate în cele 13 etape scurse până acum. Chiar dacă au părăsit fruntea clasamentului, atacul FCSB-ului rămâne în continuare cel mai bun din România, cu o medie de 2.62 goluri pe meci, un atu pe care îl vor fructifica la maxim pentru a face din nou rocada cu oltenii în ierarhia primei divizii. 

Forța ofensivă a echipei conduse de Toni Petrea este, de asemenea, un element evidențiat și de către antrenorul și portarul Universității Craiova în conferința de presă care prefațează această confruntare.

COTE BETANO PE MARCATORI ÎN DERBY-UL ETAPEI

Un pariu pe Derby-ul Betano te aduce și în lumea Calendarului de Crăciun Betano, unde, până pe 27 decembrie, poți beneficia de oferte zilnice. În plus, pe site rulează, în paralel, promoția “Luna Cadourilor”, unde ai șansa de a câștiga săptămânal device-uri de ultimă generație! Luni are loc următoarea extragere, pe care o poți urmări pe canalul de youtube Betano Romania.

Pariază la casa de pariuri Betano, unde, pe lângă lupta la titlu din România, găsești o ofertă completă pe fotbal: peste1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.

Leave a Comment: