Experienta unica pentru doi clienti NetBet la EURO 2016 !

Euro 2016 ti-a adus o multime de promotii din partea caselor de pariuri, chiar eu recomandandu-ti pe majoritatea dintre ele. NetBet (click aici pentru a te inregistra) a fost insa de departe cel mai ofertant operator online din acest punct de vedere si printre promotiile oferite a fost si o tombola intre clienti si doi dintre ei au fost resplatiti cu o excursie VIP la sfertul de finala Germania vs Polonia.
Experienta unica pentru doi clienti NetBet la EURO 2016 ! Este vorba despre un client turc si un german, care au avut parte de o experienta inedita pe care cu siguranta nu o vor uita. Au zburat la Paris cu un avion privat, au fost cazati la un hotel de 5 stele situat la doar 5 minute de Champs-Elysees cu toate serviciile incluse si au urmarit meciul din zona VIP a stadionului.

„Ugur Mersinoglu a fost selectat la tombola, desi isi deschisese cont doar cu trei zile in urma.
Am fost extrem de surprins cand am primit un telefon de la NetBet in care ma anuntau ca sunt unul dintre caștigatori. Ma inscrisesem pe NetBet cu doar 3 zile inainte de a primi aceasta veste grozava. Doar 3 zile… A fost o zi de luni absolut incredibila.”
Ugur Mersinoglu, fericit castigator.

La Netbet (D. ONJN 1278 / 29.06.2016) ai in cotinuare foarte multe oferte promotionale si iti recomand sa incerci sa profiti. Pariaza online, deoarece doar asa ai parte de cele mai bune bonusuri.

Pariaza la NetBet si cei 1500 RON de bun venit !

Leave a Comment: