Pariaza pe Big Brother si X-Factor! Vezi unde poti s-o faci!

De-a lungul ultimilor ani am urmarit cu interes emisiuni precum X-Factor sau Big Brother transmise de televiziunile de la noi din tara. La prima chiar am si pariat pe castigatori, la Stanleybet daca tin bine minte.

big-brother

In prezent nu mai avem astfel de emisiuni de divertisment in Romania, dar emisiuni similare au loc si in Marea Britanie, iar cine le urmareste poate face si bani de pe urma lor. Spun asta deoarece se pot juca pariuri la Fortuna pe X-Factor UK si Big Brother UK.

Daca urmaresti una din aceste emisiuni iti voi spune pe scurt si ce optiuni de pariere ai, urmand ca restul sa le descoperi singur dupa ce accesezi site-ul Fortuna acum.

La X-Factor UK poti paria pe antrenorul castigatorului, precum si pe categoria castigatoare. La Big Brother UK poti sa mizezi pe castigator, dar si pe cel mai bun concurent / cea mai buna concurenta sau pe sexul castigatorului.

Deoarece n-am vizionat aceste emisiuni n-as putea sa-ti spun si care ar fi optiunile pe care sa mizezi dar daca urmaresti aceste emisiuni sau ai amici care se uita constant la ele esti asteptat cu un comentariu in care sa ne spui pe ce ai paria tu sau ei.

Click aici pentru a paria la Fortuna pe emisiuni de divertisment din Marea Britanie!

Leave a Comment: