Pariuri speciale la Betfair cu Ronaldo in prim plan!

Esti interesat de pariuri speciale cu Cristiano Ronaldo in prim plan? Atunci citeste acest articol, deoarece in randurile urmatoare te voi invata cum poti sa mizezi pe astfel de pariuri, ce casa de pariuri online ofera asemenea selectii, dar si care sunt cele mai interesante dintre ele.

Click AICI pentru a primi un bonus de 450 RON la pariuri!

pariuri speciale cu ronaldo in prim plan

Cum poti juca pariuri speciale pe Cristiano Ronaldo?

Daca vrei sa joci pariuri speciale cu Ronaldo in prim plan, atunci trebuie mai intai sa te loghezi in contul de jucator de la casa de pariuri Betfair. Daca nu ai deja un cont, CLICK AICI pentru a deschide unul.

Apoi, pentru a ajunge la oferta de pariuri speciale, trebuie sa intri in urmatorul meniu: “Fotbal” – “Rasfoire toate” – “Speciale” – “Football Novelties” – “Ronaldo – Real Madrid – Cote speciale“.

In fereastra nou deschisa vei putea observa toate pariurile speciale pe starul portughez disponibile in acest moment. Pentru a juca un pronostic, tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai click pe cota respectiva, iar aceasta va fi adaugata pe bilet.

 Ce pariuri speciale sunt oferite pe Ronaldo?

In continuare iti prezint pariurile speciale pe Ronaldo pe care poti miza la Betfair. Este vorba atat despre pariuri ce au legatura cu evolutiile portughezului in UCL in acest sezon, cat si despre urmatorul contract semnat de acesta:

  • Ronaldo inscrie in fiecare meci din UCL si Real Madrid castiga UCL – cota 67.00
  • Ronaldo deschide scorul in finala UCL – cota 10.00
  • Ronaldo inscrie minim 20 de goluri in actualul sezon de UCL – cota 11.00
  • Ronaldo semneaza cu PSG in aceasta vara – cota 17.00

Acestea sunt doar cateva dintre pariurile speciale pe Ronaldo pe care le poti juca. Pentru a vedea lista completa de pronosticuri, acceseaza site-ul agentiei de pariuri online si urmeaza pasii indicati mai sus.

Joaca ACUM pariuri speciale cu Ronaldo in prim plan!

Leave a Comment: