(P) BETANO primește din nou cea mai prestigioasă recunoaștere din industrie

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, continuă să fie una dintre cele mai sigure platforme de divertisment, potrivit organizației eCOGRA.

În urma auditului anual, BETANO își păstrează statutul de platformă Safe and Fair, una dintre cele mai importante acreditări din industrie, acordată operatorilor care adoptă cele mai înalte norme de siguranță și echitabilitate în serviciile oferite utilizatorilor.

ecogra

eCOGRA este un organism internațional independent, ce are ca scop testarea și monitorizarea continuă a operatorilor, a siguranței platformelor puse de aceștia la dispoziția utilizatorilor, a echitabilității jocurilor și a crupierilor.

În urma acestor verificări, eCOGRA oferă operatorilor, producătorilor de software pentru cazinou și live dealerilor distincții care certifică respectarea celor mai înalte norme de conduită și joc responsabil.

eCOGRA Safe and Fair este cea mai importantă distincție pe care o poate primi un operator din mediul divertismentului online și este reînnoită anual, fiind un criteriu esențial de selecție, mai ales în sfera jucătorilor profesioniști.

Procesul riguros de analiză și monitorizare al operatorilor include verificarea continuă a implementării politicilor impuse de eCOGRA, respectarea strictă a legislației, controale financiare și testarea nivelului de siguranță oferit de platforme.

Astfel, acreditarea Safe and Fair recunoaște încă o dată BETANO ca operator ce garantează un cadru de joc sigur tuturor jucătorilor care accesează platforma.

„Jocul responsabil și siguranța sunt strâns legate de cultura BETANO, astfel că investim constant în inovație și securitate.

Atenția noastră se îndreaptă permanent către promovarea divertismentului online sigur, plăcut și responsabil. Suntem mândri să anunțăm că BETANO a primit și anul acesta distincția eCOGRA Safe and Fair, cea mai prestigioasă recunoaștere din industrie.

Aceasta este acordată operatorilor preocupați în mod deosebit de protejarea utilizatorilor și crearea unui mediu de joc echitabil.

Așadar, abordarea noastră proactivă în ceea ce privește divertismentul online își demonstrează încă o dată eficiența și ne definește ca Operator cu adevărat Responsabil”, a declarat Iris den Boer, Responsible Gaming Manager Kaizen Gaming.

Distincția eCOGRA Safe and Fair dovedește încă o dată angajamentul BETANO de a oferi cele mai înalte standarde în domeniul siguranței utilizatorilor și cea mai bună experiență online, de pe orice dispozitiv, promovând, în același timp, divertismentul responsabil.

Această nouă recunoaștere a eforturilor BETANO se alătură celorlalte titluri acordate de autorități internaționale, precum Lloyd’s Register, IBIA și SecureTrust.

Leave a Comment: