Românii din grupele Ligii Campionilor 2019-2020

Noul sezon din Uefa Champions League este unul special pentru mai mulți jucători români angrenați în competiție. Unii dintre ei vor debuta în competiția europeană, alții se vor reîntâlni cu gustul celei mai spectaculoase competiții inter-cluburi. Casa de pariuri Superbet propune câteva pariuri extrem de atractive pentru meciurile din această seară, dar și pentru pariuri sport ante-post. La aceasta casa de pariuri poți paria rapid și ușor de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicației Superbet >> Download app.

La Superbet ai cote speciale pentru jocurile din Ligă

Așa cum probabil știi deja din articolele noastre anterioare, Superbet îți oferă o gamă largă de pariuri speciale și exclusive în fiecare zi, iar campania de Liga Campionilor nu face excepție. Ai Super Cote pentru pariurile pe rezultat final (1, X, 2) și șansă dublă (1X, 12, X2) pe Napoli-Liverpool (azi) și Atletico Madrid-Juventus (mâine).

Vezi aici cum poți descărca aplicația Superbet!

Mai mult, dacă ești fan de pariuri live atunci te vei bucura să folosești cotele ”SuperLive” pe partidele Napoli-Liverpool, Dortmund-Barcelona, Chelsea-Valencia și Benfica – RB Leipzig. În plus, pe toate jocurile de azi din UCL beneficiezi de promoțiile SuperExtra.

Pariază pe reușitele românilor din Champions League

Slavia Praga, echipa lui Nicușor Stanciu și Alex Băluță se deplasează azi pe Giuseppe Meazza din Milano. Are o misiune extrem de dificilă contra trupei lui Conte, dar merită totuși încercat un pariu pe golul albaiulianului din lotul cehilor, la o cota de 6.00! Stanciu se află deja la al 10-lea meci în Ligă și a avut prestații foarte bune contra ardelenilor de la CFR Cluj în play-off. Un pariu combinat pe Gol Stanciu și victorie Slavia Praga are o cotă de 43.00! Din păcate, celălalt român din lotul Slaviei, Alexandru Băluță nu a prins lista trimisă de echipa sa la UEFA pentru grupele UCL.

Un gol al unui alt mijlocaș român, Ianis Hagi este răsplătit aproape la fel de generos de bookmakeri. Genk-ul lui Ianis se deplasează în Austria, la Salzburg. Un gol al lui Hagi e cotat la 4.25, în timp ce pariul combinat Gol Hagi & victorie Genk are o cotă de 19.00.

Cotele pentru pariurile antepost sunt imense pentru echipele menționate mai sus: Genk are cota 1000 să câștige trofeul și 350 să joace finala. Slavia are cota 500 să se impună în finală și 200 să o joace. Ceilalți doi români angrenați astăzi în ”lupte” sunt Ciprian Tătărușanu (Lyon), care are o cotă de 80 să câștige Liga și 27 să joace finala și Răzvan Marin (Ajax). Trupa din Amsterdam a jucat semifinala anul trecut, iar acum are o cotă de 25 să ajungă în finală și 70 să o și câștige.

Răzvan Marin și Ianis Hagi se află la debutul în competiție

Jucătorii care au dus naționala de tineret la turneul final european din vară au schimbat echipa de club în lunile trecute. Au acum șansa să prindă și primele minute la ”masa bogaților”. Niciunul nu s-a impus însă în mod categoric la noile echipe, astfel că s-ar putea să-i vedem pe bancă în debutul partidelor.

Ciprian Tătărușanu a mai jucat în grupe alături de Steaua/FCSB, dar încă nu a prins minute oficiale în tricoul lui Olympique Lyonnais. Stanciu are deja 9 meciuri jucate în grupe și e cel mai experimentat dintre cei 4 români la acest nivel.

Le ținem toți pumnii românilor din Liga Campionilor și sperăm să ne reamintească de vremurile în care co-naționalii noștri făceau spectacol în cea mai tare competiție a cluburilor! Tu ce ai pariat pe astăzi? Nu uita că la Superbet ai la dispoziție un bonus de până la 500 RON la înregistrare! Profită!

Ia Acum Bonus 500 RON de la Superbet!

Leave a Comment: