• Home »
  • Diverse »

Stiai ca poti paria inca de acum pe castigatoarea urmatoarei editii din Liga Campionilor?

Da, acest lucru este posibil desi la ora la care scriu acest articol inca nu stim care va fi componenta grupelor editiei 2016/2017 din Liga Campionilor.

Una dintre casele de pariuri care iti ofera aceasta posibilitate este Fortuna (acceseaza site-ul agentiei). Acesta este un oarecare risc pe care cei de la Fortuna si-l asuma, deoarece pana cand Barcelona sau Real Madrid vor disputa primul meci din editia viitoare a Ligii Campionilor s-ar putea schimba multe in componenta echipelor.

pariuri-pe-termen-lung

Nu numai pentru Liga Campionilor avem optiunea sa jucam pariuri la Fortuna (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) pe termen lung, ci si la campionate precum Anglia Premier League, Spania La Liga, Germania Bundesliga etc. La ora scrierii articolului era disponibil doar campionatul englez si aveam chiar posibilitatea sa mizam pe faptul ca o echipa va termina pe un loc de Liga Campionilor sau ca va retrograda.

Interesant este faptul ca la Fortuna online se pot combina mai multe pariuri din acestea pe termen lung, lucru care la alte case de pariuri online nu este posibil. Astfel cu o miza de cativa lei poti ca la finalul sezonului sa reusesti un castig major. Nu-ti trebuie decat inspiratie. Sunt campionate unde exista mari favorite dar si acestea pot avea un sezon ratat. De exemplu daca ai anticipa corect castigatoarele campionatelor din Franta si Germania si acestea n-ar fi PSG sau Bayern Munchen cu siguranta vei face un profit considerabil, chiar de va fi nevoie sa astepti circa zece luni pana la stabilirea pariului.

Poate o sa consideri ca pariurile pe termen lung nu reprezinta o alternativa viabila, dar gandeste-te cat ai pierdut in ultima luna la pariuri. Daca jumatate din acea suma ai fi investit-o pe un pariu pe termen lung traiai cu maxim interes fiecare weekend cu meciuri in campionatele fotbalistice.

Deschide si tu cont acum la Fortuna si plaseaza pariuri pe termen lung!

Leave a Comment: