Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 09.11.2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat

Pentru dubla zilei de azi, am pregatit doua partide interesante, una din Liga 1 iar cea dea doua din Bundesliga.

Dubla zilei – 9 noiembrie 2019

Meciul 1: Chindia – Craiova (17:30)

Chindia primeste vizita celor de la Craiova in etapa cu numarul 16 din Liga 1. Gazdele vin dupa 2 infrangeri si un egal in Liga 1. In tur, Chinda a pierdut cu scorul de 1-0. Cu 23 de goluri primite in acest sezon, echipa antrenata de Viorel Moldovan ocupa pozitia a 11-a in clasament. De partea cealalta, Craiova vine dupa doua victorii importante contra lui Dinamo si Voluntari, ambele meciuri au fost castigate cu scorul de 4-1. In cele 7 meciuri disputate in deplasare, Craiova o obtinut 3 victorii si 3 egaluri. Mizez pe faptul ca oltenii pot trece de Astra si Viitorul in clasament, ajungand pana pe locul 2.

Victorie Craiova; pariaza acum >>>

Meciul 2: Bayern – Borussia (19:30)

Fara antrenor dupa demiterea lui Kovac, Bayern s-a descurcat in Champions League si a castigat contra celor de la Olympiakos cu scorul de 2-0. 8 din ultimele 10 meciuri disputate acasa de Bayern s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise. In afara de ultima disputa contra celor de la Dortmund, cele doua formatii au marcat peste 2.5 goluri in ultimele 7 intalniri. De partea cealalta, Borussia vine dupa victoria incredibila contra celor de la Inter, ei revenind de la scorul de 2-0. Ultimele 3 meciuri disputate de BVB s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise. Din punctul meu de vedere, o sa avem parte de cel putin 3 goluri in acest derby.

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 9 noiembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u
  • Octombrie Profit +327u

Leave a Comment: