Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 1 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 64

Am terminat pe plus si a doua luna din proiectul dubla zilei. Pentru prima zi din Septembrie am ales sa pariez pe favorite, campionatele alese sunt Spania si Italia.

Dubla zilei – 1 septembrie 2019

Meciul 1: Cagliari-Inter (21:45)

Ramasa fara principalul jucator din sezonul trecut, Nico Barella – plecat la adversara din aceasta seara, Cagliarii a pierdut cu Brescia in prima etapa. Au reusit sa castige anul trecut acasa contra celor de la Inter dupa 6 ani. De partea celalta, Inter a invins cu 4-0 in prima etapa din Serie A pe Lecce. Oaspetii au 3 victorii, un egal si o infrangere in ultiemele 5 meciuri disputate in deplasare. Inter a castigat 4 din ultiemel 5 dueluri cu Cagliari, ma astept ca si in aceasta seara sa castige.

Victorie Inter; pariaza acum >>>

Meciul 2: CF Villarreal – Real Madrid (22:00)

Villarreal vine dupa o infrangere suferia la Valencia contra celor de la Levante. Ei au un singur punct in aceasta editie de campionat si ocupa locul 14. Are doar 3 victorii in cele 20 de meciuri disputate acasa in compania celor de la Real. Adversara sa , Real Madrid a inceput cu o victorie acest sezon pe terenul lui Celta iar  in ultima etapa a fost egalata pe final de Valladolid. Ralul are cel putin 1.5 goluri marcate in ultiemle 2 meciuri disputate pe terenul celor de la Villarreal. Ma astept ca formatia lui Zidane sa invinga in aceasta seara.

Victorie Real Madrid ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 1 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment: