Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 18 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 37.5%
Castigate: 3/8
Unitati: 68

Ziua de ieri a produs mari surprize in UCL. Pentru dubla zilei de azi, am ales doua meciuri din grupele Uefa Champions League.

Dubla zilei – 18 septembrie 2019

Meciul 1: Paris Saint Germain – Real Madrid (22:00)

PSG vine dupa victoria chinuita contra celor de la Strasbourg cu scorul de 1-0. Neymar a revenit cu gol dupa accidentare. Gazdele au terminat 3 din ultimele 4 partide disputate cu peste 10.5 cornere acordate in meci. De partea cealalta, Real Madird are 2 victorii si 2 infrangeri in LaLiga. In ultimele 2 confruntari din Champions League contra celor de la PSG s-au acortdat peste 14.5 cornere in meci. Ma astept ca cele doua echipe sa aiba multe faze de poarta care sa produca peste 10.5 cornere.

Peste 10.5 cornere ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Shakhtar Donetsk – Manchester City (22:00)

Este pentru al 3-lea an consecutiv cand Shakhtar o intalneste pe City in grupele Champions League, ei au obtinut o victorie din cele 4 partide disputate. Gazdele vin dupa o serie de 8 meciuri fara infrangere din care au rezultat 7 victorii. In ultimele 10 meciuri disputate de Shakhtar, 8 s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise. De partea cealalta, City vine dupa o infrangere surprinzatoare contra celor de la Norwich cu 3-2. Echipa lui Guardioa a ajuns la 8 meciuri consecutive in care s-au marcat peste 2.5 goluri. Ma astept ca acest meci sa fie unul plin de goluri, ambele formatii mizand totul pe cartea atacului.

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 17 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u

Leave a Comment: