Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 2 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 164

Din pacate am inceput luna septembrie cu stangul, dubla zilei fiind pierduta pe un meci. Pentru azi am pariat pe doua meciuri interesante in care am mare incredere.

Dubla zilei – 2 septembrie 2019

Meciul 1: VfB Stuttgart – VfL Bochum (21:30)

Fara infrangere in acest sezon dupa 4 etape in care a adunat 8 punct, Stuttgart are ca obiectiv revenirea in Bundesliga. Gazdele au 5 victorii si 3 remize si o infrangere in ultimele 9 meciuri disputate pe teren propriu. Adversara sa, Bochum, are doar doua puncte in cele 4 etape si ocupa locul 17. Oaspetii nu au mai castigat un meci in deplasare in Bundesliga 2 de 9 meciuri. Ei n-au castigat niciodata pe terenul celor de la Stutthart. Gazdele pot ajunge pe locul 2 in caz ca o sa castige azi, iar cota pentru victoria lor este una buna.

Victorie Stuttgart ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Curzon Ashton FC – Chester City (21:45)

Dupa 8 etape parcurse din campionat, Curzon ocupa locul 15 si are doar doua puncte acumulate.  In 3 din cele 4 meciuri disputate in acest sezon pe teren propriu, Curzon a marcat cel putin un gol. De partea cealalta, Chester a suferit prima infrangere in etapa trecuta contra celor de la Spennymoor cu scorul de 2-1.  Oaspetii ocupa locul 15 si au 15 goluri marcate in cele 8 etape. Ei au terminat 8 din  ultimele 10 meciuri cu goluri marcate la ambele porti. Am ales sa merg pe variant GG la acest meci, cota fiind una buna.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 2 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment: