Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 2 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 48.1%
Castigate: 13/27
Unitati: -68

Din pacate am inceput luna septembrie cu stangul, dubla zilei fiind pierduta pe un meci. Pentru azi am pariat pe doua meciuri interesante in care am mare incredere.

Dubla zilei – 2 septembrie 2019

Meciul 1: VfB Stuttgart – VfL Bochum (21:30)

Fara infrangere in acest sezon dupa 4 etape in care a adunat 8 punct, Stuttgart are ca obiectiv revenirea in Bundesliga. Gazdele au 5 victorii si 3 remize si o infrangere in ultimele 9 meciuri disputate pe teren propriu. Adversara sa, Bochum, are doar doua puncte in cele 4 etape si ocupa locul 17. Oaspetii nu au mai castigat un meci in deplasare in Bundesliga 2 de 9 meciuri. Ei n-au castigat niciodata pe terenul celor de la Stutthart. Gazdele pot ajunge pe locul 2 in caz ca o sa castige azi, iar cota pentru victoria lor este una buna.

Victorie Stuttgart ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Curzon Ashton FC – Chester City (21:45)

Dupa 8 etape parcurse din campionat, Curzon ocupa locul 15 si are doar doua puncte acumulate.  In 3 din cele 4 meciuri disputate in acest sezon pe teren propriu, Curzon a marcat cel putin un gol. De partea cealalta, Chester a suferit prima infrangere in etapa trecuta contra celor de la Spennymoor cu scorul de 2-1.  Oaspetii ocupa locul 15 si au 15 goluri marcate in cele 8 etape. Ei au terminat 8 din  ultimele 10 meciuri cu goluri marcate la ambele porti. Am ales sa merg pe variant GG la acest meci, cota fiind una buna.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 2 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment:

(function($) { $('.current-menu-item a').removeAttr('href'); }(jQuery))