Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 25.02.2020

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut

Am fost foarte aproape sa bifam un nou bilet castigat dar am avut ghinion. Pentru azi am adaugat pe bilet doua ponturi din fotbal foarte interesante. Biletul zilei de azi are o cota de 3.30.

Dubla zilei – 25 februarie 2019

Meciul 1: Sunderland – Fleetwood (21:45)

Pe  Stadium of Light, Sunderland primeste viztia celor de la Fleetwood, echipa aflata intr-o forma foarte buna. Echipa gazda este la 3 puncte de prima pozitie a clasamentului, ei se pot lauda cu cea mai buna aparare din campionat avand 26 de goluri primite. De partea cealalta, Fleetwood a terminat 18 meciuri cu peste 3 goluri marcate in acest sezon.  Oaspetii se descurca decent in meciurile din deplasare marcand cel putin un gol in 13 din ultimele 15 partide. In cele 3 meciuri in care Sunderland si Fleetwood s-au intalnit, ambele au inscris cel putin un gol, in acest meci sper ca cele doua sa marcheze cel putin 3 goluri in meci.

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Chelsea FC – FC Bayern München (22:00)

Chelsea s-a calificat cu emotii in aceasta faza a competitiei castigand ultimul meci din grupa.  Elevii lui Lampard vin dupa o victorie importanta contra celor de la Spurs in campionat. In precedentele 5 partide disputate de “albastii” toate partidele s-au terminat in intervalul de goluri 2-4. Favorita acestei intalniti, Bayern vine dupa o victorie chinuita contra celor de la Paderborn, ultima echipa din Bundesliga.  In toate meciurile jucate de Bayern in acest sezon, un singur meci s-a terminat cu sub 1.5 goluri marcate. Am sa evit sa pariez pe solisti in acest meci si ma axez pe goluri iar casa de pariuri Betano ofera o cota bun ape intervalul de goluri 2-4.

2- 4 goluri; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 25 februarie 2019

 

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Analizez zilnic doua partide.
  • Pe fiecare eveniment separat mizez 100u (decizia sumei pe care o pariezi tu iti apartine).
  • Cele doua meciuri le joc si impreuna pe un bilet, tot cu o miza de 100u.

Proiectul se bucură de rezultate excelente în ultimele luni. Profita si tu de ele!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u
  • Octombrie Profit +327u
  • Noiembrie Profit +941u
  • Decembrie Profit +823u

Leave a Comment: