Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 26.05.2020

Forma Dubla Zilei: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 22.2%
Castigate: 2/9
Unitati: -345

Pentru dubla zilei din 26 mai am ales sa pariez pe doua ponturi din fotbal. Primul pont este de la derb-ul Dortmund – Bayern iar cel de-al 2-lea este din Polonia. In aceasta perioada toate meciurile de fotbal se joaca fara spectatori. Biletul zilei de azi are o cota de 3.11 la Superbet.

dubla zilei propusa de iulianbng

Dubla zilei – 26 mai 2020

Meciul 1: Dortmund – Bayern (19:30)

Dortmund a inceput bine dupa perdioada de pauza si a castigat derby-ul cu Schalke si deplasarea foarte grea de la Wolfsburg, in cele doua partide nu au primit gol. Dortmund nu a pierdu in ultimele 20 de partide disputate acasa si au jucat impotiva unor echipe mari precum Inter sau Barcelona. De partea cealalta, Bayern este lider si se poate distanta la 7 puncte in cazul unei victorii. Chiar daca are o serie de 13 meciuri fara infrangere, Bayern a intampinat probleme mai tot timpul pe terenul celor de la Borussia castigand doar 3 din precedentele 10 vizite. Mizez pe un 1x in acest meci, in cazul in care Bayern ar castiga acum, campionatul ar fi deja castigat si n-ar mai prezenta interes.

Pont: 1x ; Click aici si adauga-l pe bilet!

Meciul 2: M.Legnica – Legia V. (21:10)

Locul 6 din liga secunda din Polonia, Legnica este la 9 puncte de un loc de promovare. In ultima runda din cupa, ei au trecut de Olsztyn la penalty-uri dupa ce au remizat cu scorul de 1-1. In ultimele 9 meciuri disputate acasa, Legnica a primit cel putin un gol in fiecare meci si a obtinut 2 victorii. Adversara sa, este liderul din prima liga, Legia. In ultimul meci acestia au pierdut cu locul 2 din campionat Piast. Oaspetii au intalnit-o pe Lagnica in 3 meciuri iar in fircare partida au castigat. Am sa mizez pe o victorie a celor de la Legia, acestia avand ca obiectiv castigarea cupei.

Pont: Victorie Legia ; Click aici si adauga-l pe bilet!

Dubla zilei – 26 mai 2020

dubla-zilei-26-mai-2020

Pariază pontul AICI – Primești 500 LEI Bonus!

Regulile proiectului:

  • Analizez zilnic doua partide.
  • Pe fiecare eveniment separat mizez 100u (decizia sumei pe care o pariezi tu iti apartine).
  • Cele doua meciuri le joc si impreuna pe un bilet, tot cu o miza de 100u.

Proiectul se bucură de rezultate excelente în ultimele luni. Profita si tu de ele!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u
  • Octombrie Profit +327u
  • Noiembrie Profit +941u
  • Decembrie Profit +823u

Leave a Comment: