Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 28 august 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 37.5%
Castigate: 3/8
Unitati: 68

Dubla zilei de ieri a fost pierduta pe un meci. Pentru azi am ales un meci din Ligue 1 si unul din Champions League, cota pentru aceasta dubla este una foarte buna.

Dubla zilei – 28 August 2019

Meciul 1: Club Brugge – LASK Linz (22:00)

Cu victoria din deplasare, scor 0-1, Brugge pastreza prima seansa la calificare jucand meciul decisive acasa.  Gazdele nu au pierdut in ultimele 11 meciuri disputate acasa iar 7 din cele 11 meciuri s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise in meci.  Club Brugge are un singur meci in ultimele 15 in care nu a marcat. De partea cealalta, Linz vinde dupa victoria din campionat contra celor de la Rapid Viena, scor 1-2. Cu infrangerea din tur, austriecii au incheiat o serie de 10 meciuri fara infrangere. Oaspetii se descurca foarte bine pe teren strain avand 8 victorii consecutive. Se intalnesc doua echipe foarte ofenisve, ma astept ca in acest meci sa se inscrie cel putin 2.5 goluri.

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Meciul 2: OGC Nice – Olympique Marseille (22:00)

Gazdele au inceput foarte bine acest sezon avand doua victorii consecutive in primele doua etape. In ultmele 10 meciuri din Ligue 1 de acasa, Nice a inregistrat 7 victorii, un egal si o infrangere. Un singur meci din ultimele 10 meciuri s-au terminat cu peste 1.5 goluri. Adversara sa din runda a 3-a, OM, a obtinut primul punct din acest sezon in ultima etapa contra celor de la Nantes. Marseille are 3 infrangeri  in ultimele 10 meciuri jucate in deplasare. In precedentele 5 dispute cu Nice, OM nu a pierdut. Ma astept ca oaspetii sa nu piarda aces meci si sa se marcheze cel putin 1.5 goluri.

x2 & Peste 1.5 goluri  ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 28 August 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply