Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 29.05.2020

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 36.4%
Castigate: 4/11
Unitati: 15

Pentru dubla zilei din 29 mai am ales sa pariez pe doua ponturi fotbal, unul din Germania si unul din Danemarca. In aceasta perioada toate meciurile de fotbal se joaca fara spectatori. Biletul zilei de azi are o cota de 2.71 la Superbet.

dubla zilei propusa de iulianbng

Dubla zilei – 29 mai 2020

Meciul 1: Frieburg – Leverkusen (21:30)

Dupa 2 egaluri si o infrangere contra celor de la Bremen, dupa reluarea campionatului, Frieburg primeste vizita celor de la Leverkusen. Gazdele au 40 de goluri primite in acest sezon, iar in ultimele 6 meciuri de acasa au primit cel putin un gol in 6 din acestea. De partea cealalta, Leverkusen a pus capat unei serii de 12 meciuri fara infrangeri dupa ce a pierdut cu Wolfsburg in ultima etapa cu 1-4. “Farmacistii” au a 3-a cea mai buna pfensiva din campionat cu 53 de goluri inscrise si ei trebuie sa castige acest meci pentru a tine pasul cu Gladbach pentru locul 4. Am ales sa mizez pe victoria oaspetilor deoarece au un joc bun in meciurile din deplasare.

Pont: Victorie Leverkusen; Click aici si adauga-l pe bilet!

Meciul 2: Silkeborg – Nordsjalland (20:00)

In primul meci din dupa reluarea campionatului, Silkeborg, ultima clasata din Danemarca primeste vizita celor de la Nordjealland. Echipa gazda are cea mai slaba defensiva din campionat cu 51 de goluri incasate. 11 din prcedentele 15 meciuri disputate de Silkebourg s-au terminat cu peste 3 goluri inscrise. Adversara sa, Nordjealland vine dupa 6 meciuri consecutive fara infrangere. Ultimele 6 meciuri disputate de oaspeti pe terenul celor de la Silkebourg s-au terminat cu peste 3 goluri inscrise. Ma astept ca in acest meci sa se inscrie minim 3 goluri, canpionatul din Danemarca fiind unul din campiomatele in care se marcheaza foarte multe goluri.

Pont: Peste 2.5 goluri ; Click aici si adauga-l pe bilet!

Dubla zilei – 29 mai 2020

dubla-zilei-29-mai-2020

Pariază pontul AICI – Primești 500 LEI Bonus!

Regulile proiectului:

  • Analizez zilnic doua partide.
  • Pe fiecare eveniment separat mizez 100u (decizia sumei pe care o pariezi tu iti apartine).
  • Cele doua meciuri le joc si impreuna pe un bilet, tot cu o miza de 100u.

Proiectul se bucură de rezultate excelente în ultimele luni. Profita si tu de ele!

  • Iunie Profit +1354u
  • August Profit +1023u
  • Octombrie Profit +327u
  • Noiembrie Profit +941u
  • Decembrie Profit +823u

Leave a Comment: