Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 29 august 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Dubla zilei de ieri a fost castigata si am ajuns la aproape 700 de unitati profit! Pentru azi am ales doua meciuri din Europa League in care cred ca se vor marca multe goluri.

Dubla zilei – 29 August 2019

Meciul 1: Royal Antwerp FC – AZ Alkmaar (20:30)

Echipa lui Boloni s-a intors din Olanda cu un rezultat bun, scorul fiind de 1-1. Antwerp nu a jucat in acest weekend in campionat dar ocupa locul 5 avand 9 puncte in primele 4 meciuri. Ei au inscris cel putin un gol in ultimele 10 meciuri. De partea cealalta, Alkmaar este neinvinsa in cele 8 meciuri oficiale din acest start de sezon. La fel ca adversara sa nu a jucat in weekend in campionat. In 7 din ultimele 9 deplasari, Alkmaar a marcat cel putin un gol. Belgienii sunt favorite in acest meci dar merg pe un GG in acest meci.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Meciul 2: HNK Rijeka – KAA Gent (21:00)

Rijeka este neinvinsa de 13 meciuri pe teren propriu din acestea doar doua s-au terminat fara ca gazdele sa marcheze.  Croatii au pierdut contra celor de la Gent in tur dar pastreaza sanse mari avand un gol marcat in deplasare si avantajul terenului propriu. Adversara sa, Gent s-a impus cu 2-1 in meciul tur.  In 8 din ultimele 10 meciuri ale celor din Gent s-a marcat la ambele porti.  Belgienii au marcat cel putin un gol in ultimele 14 deplasri.  Ambele formatii practica un fotbal ofensiv, de aceea ma astept sa avem parte de goluri la ambele porti.

Ambele marcheaza  ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 29 August 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment:

1 comment
Add Your Reply