Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 3 septembrie 2019

Forma Dubla Zilei: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 100%
Castigate: 1/1
Unitati: 164

Dubla zilei de ieri a fost castigata si suntem pe plus in acest moment. Pentru azi am ales doua meciuri din Anglia in care am mare incredere ca o sa se marcheze multe goluri.

Dubla zilei – 3 septembrie 2019

Meciul 1: Dover Athletic – Ebbsfleet United (21:45)

Locul 5 in Nations League, Dover are 15 puncte in primele 8 etape. In ultimele 7 meciuri de pe teren propriu ale celor de la Dover s-au marcat goluri la ambele porti.  Gazdele acestei partide au 12 goluri marcate si 9 primite in acest sezon. Adversara din aceasta runda, Ebbsfleet ocupa locul 23 avand doar 4 puncte.  Oaspetii au a 2-a cea mai slabadefensiva din campionat cu 18 goluri primite.  In 9 din ultimele 10 meciuri ale celor de la Ebbsfleet s-au terminat cu ambele echipe marcand. Toate cele 5 deplasari pe terenul lui Dover s-au terminat cu GG, ma astept ca si in aceasta partida sa fie la fel.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Guiseley AFC – York City (21:45)

Guiseley ocupa locul 5 in National North avand 16 puncte dupa primele 8 etape. Gazdele au cel mai bun atac din campionat avand 19 goluri marcate. Ei au terminat cu peste 2.5 goluri marcate in meci 8 din precedentele 10 partide disputate. De partea cealalta, York ocupa primul loc in campionat avand  20 de puncte. Oaspetii au o forma buna in meciurile din deplasare avand 13 meciuri fara infrangere dintre care 10 victorii. Ultimele 5 deplasari le-a terminat cu peste 2.5 goluri marcate in partida. Se confrunta doua echipe care marcheaza meci de meci, recomand pariul peste 2.5 goluri.

Peste 2.5 goluri ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 3 septembrie 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment: