Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 30 august 2019

Forma Dubla Zilei: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 44.4%
Castigate: 4/9
Unitati: 209

Dubla zilei de ieri a fost castigata si am ajuns la peste 1000 de unitati profit! Pentru azi am ales doua meciuri din Spania.

Dubla zilei – 30 August 2019

Meciul 1: Athletic Bilbao – Real Sociedad (23:00)

Dupa primele doua runde, Bilbao si Siciedad ocupa locul 5, respective 6, avand acelasi numar de puncte si de goluri marcate. Gazdele sunt neinvinse de 12 meciuri pe teren propriu avand un singur meci fara gol marcat. De partea cealalta, Sociedad are doar 3 victorii in ultimele 10 deplasari. Ei au marcat cel putin un gol in 8 din cele 10 deplasari. In 3 din ultimele 4 intalniri ale celor doua echipe ambele au marcat in meci. Ma astept ca acest duel sa fie unul cu goluri la ambele porti.

Ambele marcheaza ; pariaza acum >>>

Meciul 2: FC Sevilla – RC Celta de Vigo (21:00)

Sevilla inceput perfect noul sezon, avand  6 puncte din 6 posibile fara sa primeasca gol. In ultimele 10 meciuri de pe teren propriu, Sevilla a obtinut 8 victorii. Ultimele 10 vizite ale Celtei la Sevilla s-au terminat cu 8 victorii ale gazdelor si 2 victorii ale oaspetilor. Celta Vigo a pierdut in prima etapa cu Real cu scorul de 3-1 iar in ultima etapa a invins-o pe Valencia. Vigo are 5 egaluri si 6 infrangeri in ultimele 11 deplasari. Interesant este faptul ca in ultimele 5 dispute cu Sevilla a castigat echipa gazda.

Victorie Sevilla ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 29 August 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment: