Dubla zilei – propusa de IulianBNG – 31 august 2019

Forma Dubla Zilei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Dubla Zilei
Procentaj: 37.5%
Castigate: 3/8
Unitati: 68

Azi oferta este foarte bogata iar pentru dubla zilei am ales meciurile – Burnley – Liverpool si derby-ul etapei din Italia – Juventus Napoli.

Dubla zilei – 31 August 2019

Meciul 1: Burnley-Liverpool (19:30)

Burnley a inceput bine acest sezon castigand in prima etapa contra celor de la Southampton cu 3-0 dar apoia a pierdut cu Arsenal si a remizat cu Wolves in deplasare. Ei ocupa locul 6 in Premier League avand 4 puncte. In aceasta saptamana a jucat contra celor de la Sunderland in cupa si a pierdut cu 1-3. De partea cealalta, Liverpool ocupa prima pozitie avand maximul de puncte. Oaspetii au castigat 8 din cele 11 meciuri contra celor de la Burnley. Nu cred ca formatia lui Kloop se poate incurca in acest meci.

Victorie Liverpool & peste 1.5 goluri ; pariaza acum >>>

Meciul 2: Juventus – Napoli (21:45)

Juve a inceput cu o victorie in fata Parmei in prima etapa cu scorul de 1-0. Gazdele au o singura infrangere in ultimele 20 de partide disputate pe teren propriu.  Din 20 de meciuri jucate acasa in compania celor de la Napoli, Juventus a pierdut doar 3 meciuri. Adversara sa din aceasta seara, Napoli a castigat pe terenul Fiorentinei cu scorul de 3-4. Nu se vor putea baza pe Lozano si Milik in acest meci.  Ma astept ca Sarris sa-si invinga fosta echipa la debutul sau pe teren propriu.

Victorie Juventus ; pariaza acum >>>

Dubla zilei – 31 August 2019

Pariaza biletul AICI si primesti bonus de pana la 500 RON la prima depunere!

Regulile proiectului:

  • Se vor analiza zilnic doua partide.
  • Fiecare meci o sa aiba o cota de aproximativ 2.
  • Pe fiecare eveniment o sa mizez 10u (decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomand parierea unei sume mai mari la inceputul proiectului).
  • Cele doua meciuri le voi juca si pe un bilet separat, cu o miza de 10u.

Urmariti acest proiect si la finalul lunii ne bucuram impreuna de castiguri!

  • Iunie Profit +1354u

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply